Υβόννη Μπόσνιακ: Δε βαριέται καθόλου στην καραντίνα! Ο λόγος;

Να το εφαρμόσουμε κι εμείς που πλήττουμε!

Η συνταγή της Υβόννης για κέικ καρότου!

Η καραντίνα συνεχίζεται και όλοι μας βρισκόμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας προκειμένου να παρεμποδίσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού και να είμαστε ασφαλείς.

Κάνει έκκληση η Υβόννη Μπόσνιακ: «Σώστε μια ζωή...»

Με την κατάσταση αυτή, κάποιοι πλήττουν θανάσιμα – οι περισσότεροι δηλαδή- αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που απολαμβάνουν την καραντίνα και με το παραπάνω!

Μία απ’ αυτούς είναι η Υβόννη Μπόσνιακ! Μπορεί τα επαγγελματικά της να έχουν μείνει πίσω λόγω της κατάστασης, όμως η ίδια δεν πτοείται και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της στη δουλειά της.

Μας τρέχουν τα σάλια! Μπήκε στην κουζίνα η Υβόννη Μπόσνιακ

Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους followers της πολλές στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και πολλές από τις σκέψεις και τις δράσεις της.

Αυτή τη φορά, κλήθηκε να αποκαλύψει πώς περνάει τον χρόνο στο σπίτι μαζί με την 4χρονη κόρη της, Ελένη, αλλά και πώς «σκοτώνει» τη βαρεμάρα και προς μεγάλη μας έκπληξη αποκάλυψε ότι απολαμβάνει την καραντίνα!

«Μαγειρεύουμε, ζωγραφίζουμε, κάνουμε χειροτεχνίες, παίζουμε, φτιάχνουμε παζλ, κάνουμε αγκαλίτσες και πάλι από την αρχή. Η αλήθεια είναι ότι δεν βαριέμαι καθόλου. Απολαμβάνω κάθε λεπτό με την οικογένειά μου μέσα στο σπίτι… Κάνω πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω. Να βλέπουμε την καλή πλευρά από όλο αυτό… Να είμαστε καλά! Όλοι οι άνθρωποι να είναι καλά!», ήταν η απάντησή της στα ερωτήματα των ακολούθων της.


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top