Δέσποινα Βανδή: Καλωσόρισε τον Απρίλιο με μια... γλυκιά αισιοδοξία!

Η φωτογραφία με το Μελινάκι της μικρό

Το χιουμοριστικό μήνυμα της Δέσποινας στη Σταυροπούλου και την Μπακοδήμου

Κλεισμένη στο σπίτι της η Δέσποινα Βανδή θέλησε να καλωσορίσει τον Απρίλιο με μια... γλυκιά ευχή για τα όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό και την καραντίνα.

Δέσποινα Βανδή: Πήγε για τρέξιμο στη θάλασσα!

Με μια throwback φωτογραφία εξέφρασε την επιθυμία της να βρεθεί σύντομα σε ένα νησί με καλή παρέα, χωρίς άλλα... μαύρα σύννεφα.

Σε αυτήν τη βλέπουμε να απολαμβάνει το παγωτό της αρκετά χρόνια πριν, όταν η κόρη της Μελίνα ήταν ακόμα ένα μικρό κοριτσάκι.

Δέσποινα Βανδή: Το λαχταριστό κέικ σοκολάτας που έφτιαξε!

«Καλε μου Απρίλη θα θελα αυτήν τη στιγμή του περσινού μου καλοκαιριού να την επαναλάβω εάν δε σε πειράζει! Να έχει τελειώσει όλο αυτό που ζούμε και να ξανά βρεθώ σε ένα νησί,σε ένα παγκάκι με ένα παγωτό στο χέρι με καλή παρέα και με μόνη μου έννοια σε ποιο ταβερνάκι θα πάμε το βραδάκι να γευτούμε τις νοστιμιές που πρέπει! Ζητάω πολλά; Μην είσαι τέτοιος! Καλό μήνα και καλή δύναμη σε όλους!» σχολίασε η Despina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλε μου Απρίλη θα θελα αυτήν τη στιγμή του περσινού μου καλοκαιριού να την επαναλάβω εάν δε σε πειράζει! Να έχει τελειώσει όλο αυτό που ζούμε και να ξανά βρεθώ σε ένα νησί,σε ένα παγκάκι με ένα παγωτό στο χέρι με καλή παρέα και με μόνη μου έννοια σε ποιο ταβερνάκι θα πάμε το βραδάκι να γευτούμε τις νοστιμιές που πρέπει! Ζητάω πολλά; Μην είσαι τέτοιος! Καλό μήνα και καλή δύναμη σε όλους! #1april

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top