Βασίλισσα Ελισάβετ: Στενός συνεργάτης της βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό!

Θα καταφέρει να του «ξεφύγει» η 93χρονη μονάρχης;

Η πρώτη εμφάνιση του Καρόλου μετά τη διάγνωση ότι έχει κορωνοϊό

Πριν μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ και κληρονόμος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Κάρλος, προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό και βρίσκεται έκτοτε, σε αυτοαπομόνωση στη Σκωτία μαζί με τη σύζυγό του.

Θετικός στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος!

Σήμερα ωστόσο, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ επικράτησε ξανά μεγάλη αναστάτωση, καθώς «έσκασε» και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού. Πρόκειται για έναν άνδρα από το υπηρετικό προσωπικό της βασίλισσας και δεν αποκλείεται να είχε έρθει σε επαφή μαζί της πρόσφατα, χωρίς να γνωρίζει ότι νοσεί.

Ανάμεσα στα καθήκοντα του επιβεβαιωμένου, πλέον, κρούσματος, ήταν να παραδίδει την αλληλογραφία της βασίλισσας, να βγάζει βόλτα τα δύο αγαπημένα της σκυλιά και να τη σερβίρει φαγητό και ροφήματα.

Οι φόβοι για την υγεία της 93χρονης Ελισάβετ αυξάνονται παρά το γεγονός ότι ο άνδρας έχει τεθεί σε εθελοντική καραντίνα στην κατοικία του.
Πηγή από το παλάτι δήλωσε στα βρετανικά Μέσα: «Όλοι είναι φοβισμένοι, όχι μόνο για τους εαυτούς τους, αλλά, επίσης, για τη βασίλισσα και τον δούκα του Εδιμβούργου. Υπάρχει προφανής αίσθηση φόβου στον αέρα αυτή τη στιγμή».
 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top