Όσκαρ 2020: Αυτό είναι το λαχταριστό μενού που θα απολαύσουν οι διάσημοι!

Θα περιλαμβάνονται και vegan πιάτα

Βραβεία όσκαρ - Χρυσό αγαλματίδιο

Κάθε χρόνο, η απονομή των βραβείων Όσκαρ μονοπωλεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον, τόσο για τις λαμπερές παρουσίες όσο φυσικά και για την λάμψη της μεγάλης διοργάνωσης. Τι θα καλό θα φάνε, όμως, όλοι αυτοί οι λαμπεροί καλεσμένοι το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου; Το μενού των επωνύμων τη βραδιά των Όσκαρ είναι κάτι που επίσης αξίζει προσοχής.

«Έσκισε» ο «Τζόκερ» -και- στα BAFTA 2020 - Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές!

Οι διοργανωτές έχουν ήδη μιλήσει για το μενού και είναι εξαιρετικά λαχταριστό και «εξάπτει» τον ουρανίσκο των απλών θνητών ακόμα και στην ίδεα του! Μάλιστα, τα περισσότερα από αυτά θα είναι vegan, ώστε να «πιάσουν» όλες τις γεύσεις, ενώ θα υπάρχουν δεκάδες πιάτα με χαβιάρι και σολομό.

Φλόρενς Πιου: Τόπλες στο κρεβάτι, έμαθε ότι είναι υποψήφια για Όσκαρ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχει ποικιλία πιάτων και με κρέας και με ψάρι, ενώ ανάμεσα στα vegan πιάτα θα υπάρχει και αυτό με το ψητό κουνουπίδι, το γλυκό με πατάτα tempura, τα άγρια bolognese μανιταριών και τοστ με αβοκάντο.

Ο σεφ που επιμελείται το μενού και είναι επικεφαλής μιας αυτοκρατορίας εστιατορίων που εκτείνεται από το Beverly Hills, στο Λας Βέγκας και τη Σιγκαπούρη, δήλωσε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να προσαρμόσει το φετινό μενού Όσκαρ στην επιθυμία των διοργανωτών της τελευταίας στιγμής δεδομένου ότι εξυπηρετεί ήδη vegan πιάτα στις εγκαταστάσεις του.

Με celebrities, εκπλήξεις αλλά χωρίς παρουσιαστή και τα Όσκαρ 2020

Πιο αναλυτικά, το φετινό μενού εκτός από τα κλασσικά πιάτα, που περιλαμβάνουν καπνιστό σολομό, βόειο κρέας wagyu και χαβιάρι, προστέθηκαν επίσης 18 πιάτα vegan. Τα γλυκά του μενού θα είναι και αυτά vegan, ενώ κάποια θα έχουν βάση το βούτυρο από γάλα καρύδας.

Τέλος, για τους πιο «λιχούδηδες» και λάτρεις των γλυκών, θα υπάρχουν για επιδόρπιο γλυκά με αλατισμένα μπισκότα καραμέλας, τάρτες με κρέμα καρύδας, και raviolis μαύρης σοκολάτας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top