Μαρία από GNTM: «Έκλαψα γιατί με έπιασε το παράπονο!»

Όσα είπε για την Κέισι και τη σχέση της με την Κάτια

Καλεσμένη για πρώτη φορά στη «Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε η Μαρία Μιχαλοπούλου, η κοπέλα που έφτασε στην τελική τετράδα του περασμένου GNTM.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό ως η «Μαρία η αγρότισσα» μίλησε για την εμπειρία της στο σπίτι του GNTM, αλλά και τη σημερινή της σχέση με τις συμπαίκτριές της.

GNTM 2019: Η Μαρία μιλά στο star.gr για την κόντρα της με την Κάτια!

Η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στη «συγγνώμη» που της ζήτησε τηλεοπτικά η Κέισι, με την οποία είχε πολύ στενή σχέση. «Όταν είδα το επεισόδιο που έλεγε η Κέισι ότι δε θα δουλέψω σαν μοντέλο ούτε στην Ελλάδα, με πείραξε πάρα πολύ. Από αυτήν τη συζήτηση το μόνο που θυμάμαι είναι μία τεράστια απογοήτευση» απάντησε το μοντέλο από την Κόρινθο.

«Εκτιμώ ότι ήταν ντόμπρα, αυτή ήταν η άποψή της» είπε το μοντέλο για την Κέισι, δικαιολογώντας ότι τότε έκλαψε γιατί την έπιασε το παράπονο. 

Μάλιστα η νεαρή καλλονή μίλησε και για το γεγονός ότι πολλές από τις συμπαίκτριες της την έκαναν πέρα επειδή μιλάει πολύ. «Η οικογένεια μου μού ‘χει πει πολλές φορές κλείσε λίγο το ρημάδι το στόμα σου. Είμαι πολύ αυθόρμητη κι αυτό μου βγαίνει σε κακό πολλές φορές. Για το μόνο πράγμα που μετανιώνω δεν είναι για τα λόγια που είπα, αλλά για το πώς τα είπα!» παραδέχτηκε. 

GNTM - Κέισι: Απαντά στο αν έκανε ή όχι unfollow τη Χαρά Παππά

Στη συνέχεια μίλησε και για την τυπική σχέση που έχει σήμερα με μία από τις δύο νικήτριες του GNTM, Κάτια Ταραμπανκό.

«Ήρθαμε πιο κοντά στο Μιλάνο με την Κάτια αλλά δε γίναμε φίλες. Δεν έχει το τηλέφωνο μου, ούτε εγώ της Κάτιας. Δεν την ακολουθώ στο Instagram, αλλά ακολουθώ ένα fan page της» εξήγησε, μεταξύ άλλων.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top