GNTM -Άννα: «Πίσω απ' τις κάμερες η Μαρία δε μου έδειχνε ότι με αντιπαθεί»

Όσα είπε η 19χρονη «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Μετά το πρώτο σοκ της αποχώρησής της από το GNTM, η Άννα βρέθηκε καλεσμένη «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την εμπειρία της μέσα στον διαγωνισμό, τις σχέσεις της με τις συμπαίκτριές της και φυσικά, έκανε την πρόβλεψή της για τη φετινή νικήτρια.

GNTM: «Θα κρατάω το χέρι του κ. Σκουλού στο αεροπλάνο γιατί φοβάται»

Το 19χρονο μοντέλο που «έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό», μιλώντας για τις συμπαίκτριές της τόνισε ότι μόνο με την Κάτια έκανε παρέα, αλλά τον τελευταίο καιρό είχε έρθει κοντά και με την Κέισι γιατί τη συμπαθούσε, τη θεωρούσε ειλικρινές άτομο και σωστή όσον αφορά στο παιχνίδι.

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας μετά την αποχώρησή της

Για τις σχέσεις της με τη Μαρία, ωστόσο, η Άννα ανέφερε πως ήταν τυπικές, αφού συμβίωναν τόσο καιρό στο σπίτι του διαγωνισμού, ενώ εξομολογήθηκε ότι ποτέ δε μετάνιωσε όσα της είπε στο «Θάρρος ή Αλήθεια».

«Εγώ ό,τι ήταν να πω, το έλεγα και μπροστά στις κάμερες και από πίσω. Η Μαρία μπροστά μου δεν έλεγε τίποτα. Μόνο στις δηλώσεις της τα έλεγε. Η Μαρία δεν είναι κακό παιδί, αλλά μπροστά μου δεν έβγαζε ποτέ αυτή την κακία που είδα μετά ότι έβγαζε στις δηλώσεις της», είπε χαρακτηριστικά η 19χρονη Άννα.

Για φετινό Greece’s Next Top Model, η Άννα πιστεύει ότι θα είναι η Κάτια, όχι μόνο επειδή είναι φίλη της αλλά και επειδή «έχει εξελιχθεί σε high fashion model».
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top