Το μήνυμα της Jennifer Aniston στον πρώην της επειδή δεν την έκανε follow

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Justin Theroux

Στιγμιότυπα από τα πιο διάσημα «Φιλαράκια» όλων των εποχών!

Η Jennifer Aniston αποφάσισε πριν λίγες μέρες ν’ ανοίξει λογαριασμό στο Instagram (κι όμως, δεν είχε!) και με αυτή της την κίνηση κατάφερε μέσα σε λίγες μόνο ώρες να αποκτήσει εκατομμύρια followers σπάζοντας κάθε ρεκόρ! 

Jennifer Aniston: Έφτιαξε Instagram και έσπασε κάθε ρεκόρ!

Μάλιστα, το γεγονός των μαζικών «follows» στο προφίλ της, προκάλεσε και μερικά τεχνικά προβλήματα, που είχαν ως αποτέλεσμα κάποια από τα «follows» αυτά να μην καταγραφούν!

Ένας από τους followers της που «την πάτησε», είναι και ο πρώην σύζυγός της, Justin Theroux. Αν και οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και δυο χρόνια, συνεχίζουν να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Όπως είπε στο ΕΤ, ο 48χρονος ηθοποιός, ήταν ένας από τους πρώτους που «ακολούθησε» την Jennifer Aniston, όμως το «follow» του δεν καταγράφηκε στο Instagram λόγω βλάβης, με την 50χρονη ηθοποιό να του στέλνει αμέσως μήνυμα ρωτώντας τον γιατί αρνείται να την «ακολουθήσει».

«Μου έστειλε μήνυμα και μου έγραψε ‘’δε με έχεις ακολουθήσει’’, εγώ της απάντησα ότι φυσικά και την ακολουθώ αλλά εκείνη επέμενε ότι δεν το έκανα. Τότε κατάλαβα ότι ήμουν ένας από εκείνους που έπεσαν θύματα σφάλματος του εν λόγω μέσου. Την ακολούθησα, σχολίασα σε φωτογραφίες… ‘’Έσπασε’’ το Instagram στην κυριολεξία. Αρκετοί άνθρωποι είχαν πρόβλημα να καταγραφεί το ‘’follow’’ τους όταν την ‘’ακολουθούσαν’’. Περίμενα να λυθεί το θέμα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top