Άβα Γαλανοπούλου: Η δικαστική διαμαχή και η προδοσία που βίωσε

«Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει»

Για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της, τις δύσκολες στιγμές που έζησε, αλλά και πόσο αυτή η κατάσταση την πήγε πίσω επαγγελματικά μίλησε η Άβα Γαλανοπούλου.

Άβα Γαλανοπούλου: «Μόνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος με βοήθησε! Δε θα το ξεχάσω»

Συγκλονίζει η Άβα Γαλανοπούλου: «Στο δικαστήριο είδα τον δολοφόνο μου»

«Το τελευταίο δικαστήριο έγινε τον Ιούλιο του 2018. Επέλεξα τη δικαστική οδό, γιατί πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Έγιναν πέρυσι δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο ζήτησε ο κατηγορούμενος, προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή, προφορικά την επιείκεια των δικαστών λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα μου επιστρέψει κάποια χρήματα», είπε αρχικά η ηθοποιός αναφερόμενη στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος καταχράστηκε ένα μεγάλο ποσό που του εμπιστεύτηκε.

Άβα Γαλανοπούλου: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι έχει εμπιστοσύνη και θεωρεί ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά και θα δικαιωθεί. «Βγήκε η απόφαση και έκανε έφεση βέβαια, ακόμα περιμένουμε, δεν έχουμε καμία εξέλιξη. Ταυτόχρονα μαθαίνω από τα social media ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου περνάει μια πάρα πολύ άνετη και ωραία ζωή. Όμως επειδή ο δικηγόρος μου δεν μου επιτρέπει να μιλήσω περαιτέρω, επειδή έχουμε δρόμο μπροστά μας, θέλω να το κλείσουμε εδώ. Και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Η Άβα Γαλανοπούλου εξομολογήθηκε ότι όλη αυτή η περιπέτεια πήγε πίσω την επαγγελματική πορεία, επειδή πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι δε θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός ρόλου. «Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά. Νόμιζαν ότι δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο. Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει», δήλωσε συγκινημένη στην εκπομπή «The 2Night Show».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top