Πέτρος Κωστόπουλος: Στο «σφυρί» η περιουσία του στη Μύκονο

Δύσκολος ο φετινός Σεπτέμβρης για τον παρουσιαστή

Οριστικό τέλος για το «Όλα Λάθος» - Τι είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος

Μεγάλη είναι η αγωνία για τον άλλοτε μεγαλοεκδότη, Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος πρόκειται να χάσει δύο κτήματα που διαθέτει στη Μύκονο.

Ο φετινός Σεπτέμβρης θα ήταν δύσκολος για τον Κωστόπουλο, καθώς θα δει να χάνονται και τα δύο τελευταία περιουσιακά του στοιχεία. Πιο συγκεκριμένα σήμερα βγαίνουν σε πλειστηριασμό δύο κτήµατά του στη Μύκονο, συνολικού εμβαδού πάνω από 12 στρέμματα. 

Ο πρώην εκδότης και παρουσιαστής αναµένεται να χάσει ένα αγροτεµάχιο έκτασης 6.125 τ.µ. που βρίσκεται στη θέση Χουλάκια-Ανερούσκα στο νησί των ανέμων, µε το ακίνητο να βγαίνει σε πλειστηριασμό µε τιμή πρώτης προσφοράς στα 46.795 ευρώ.

Το δεύτερο αγροτεµάχιο βρίσκεται στην ίδια περιοχή και είναι έκτασης 6.017 τ.µ., ενώ η τιµή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 45.970 ευρώ.

Τα δύο αποκτήµατα του άλλοτε Πέτρου Κωστόπουλου κατασχέθηκαν για οφειλές 50.000 ευρώ σε τράπεζα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός παρουσιαστής είδε το προηγούµενο διάστηµα το πολυτελές σπίτι του στη Φιλοθέη να αλλάζει χέρια ενώ πλέον δεν του ανήκει ούτε το εξοχικό που διατηρούσε στη Μύκονο. 

Η εντυπωσιακή βίλα των 1.500 τ.μ.  που έχτισε τη δεκαετία του ’90, ήταν υποθηκευμένη για χρέη σε τράπεζα. Σήμερα ανήκει στους πολυεκατοµµυριούχους κοµµωτές Αλαν Πίτερς Ρέτζιναλντ και Τζον Τσαρλς Γουόρθινγκτον. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top