Άστραψε και βρόντηξε η Sertab Erener μετά την τούμπα επί σκηνής!

Δείτε το επίμαχο βίντεο

To 2013 η Sertab Erener ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision εκπροσωπώντας την Τουρκία.

Η τραγουδίστρια πήρε το μικρόφωνο, ερμήνευσε το Every Way That I Can πήρε την πρωτιά στον διαγωνισμό και έκανε τους πάντες να λικνίζονται στο ρυθμό του belly dance.

Σήμερα, στα 54 της χρόνια, η Sertab συνεχίζει να είναι μια καταξιωμένη τραγουδίστρια της Τουρκίας και μάλιστα αυτή την περίοδο κάνει την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Ένας από τους σταθμούς της περιοδείας της ήταν και το Αϊβαλί, από το οποίο αποχώρησε με κακές αναμνήσεις.Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η τραγουδίστρια έχασε την ισορροπία της και έπεσε στη σκηνή.

Έγινε έξαλλη, και, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram δημοσιεύοντας το βίντεο με την τούμπα της, ενώ δε δίστασε να εκφράσει τα παράπονά της.

«Τραγουδάω στη σκηνή για πάνω από 30 χρόνια. Έχω τραγουδήσει σε πολύ δύσκολα μέρη και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, όπως κάθε μουσικός και καλλιτέχνης σε αυτή τη χώρα. Έπεσα για πρώτη φορά χθες το βράδυ επειδή η σκηνή στην οποία εμφανίστηκα ήταν γεμάτη παγίδες. Ίσως δεν ήμουν η πρώτη που έπεσε, αλλά για να είμαι η τελευταία θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτό το βίντεο και το κείμενο», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top