Έξαλλη η Ρούλα Κορομηλά: «Ντροπή! Μ’ αυτά θα πάτε μπροστά παιδιά;»

Τι εξόργισε την παρουσιάστρια;

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί τα τελευταία χρόνια να απέχει από την τηλεόραση και τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο συνεχίζει να συγκεντρώνει τον ενδιαφέρον του κόσμου, καθώς ήταν και θα είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο της ελληνικής showbiz.

Η ίδια όμως, φαίνεται να έχει δυσαρεστηθεί με το ελληνικό κοινό και τους δημοσιογράφους που την «παρακολουθούν» και γράφουν για εκείνη. Συγκεκριμένα, διαβάζοντας διάφορα δημοσιεύματα που κάνουν τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου και αφορούν την υγεία της, η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη, καθώς σύμφωνα με την ίδια, είναι αναληθή.

Αυτό είναι το tweet που δημοσίευσε πριν λίγες μέρες θέλοντας να δείξει την έντονη ενόχλησή της: «Μπαίνω Google. Ψάχνω κάτι. Πέφτω πάνω στο Ρούλα Κορομηλά 2019. Μένω άφωνη! Τίτλος: Ρ.Κ. καρκίνος. Ανοίγεις. Άσχετο κείμενο. Άλλοι τίτλοι: Σε αναπηρικό καροτσάκι. Έχασε τα μαλλιά της. Σε απόγνωση. Σοβαρή και κρίσιμη η κατάσταση της. Δηλαδή πεθαίνω και δεν το ξέρω; Ντροπή! Με αυτά θα πάτε μπροστά παιδιά;», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top