Ricky Martin: Πρωτοστατεί στις διαδηλώσεις!

H πρωτεύουσα του Πουέρτο Ρίκο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης

H πρωτεύουσα του Πουέρτο Ρίκο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης όταν διαδηλωτές που ζητούν την παραίτηση του κυβερνήτη του Σαν Χουάν συγκρούστηκαν με την αστυνομία. Πρωτοστάτης των διαδηλώσεων ήταν ο διάσημος τραγουδιστής Ricky Martin.

Διαδηλωτές αντιστέκονται στους αστυνομικούς που προσπαθούν να διαλύσουν το πλήθος. Η ατμόσφαιρα γίνεται αποπνικτική. Ζητούν την παραίτηση του κυβερνήτη της πρωτεύουσας του Πουέρτο Ρίκο.

O διάσημος τραγουδιστής μαζί με χιλιάδες ανθρώπους διαμαρτύρεται για τα ομοφοβικά μηνύματα και τα σχόλια μισογυνισμού που έκανε με συνεργάτες του και διέρρευσαν στον Τύπο.

Ο Ricky Martin είναι ανεβασμένος σε όχημα. Κρατά σημαία και φωνάζει συνθήματα. Στο πλευρό του και άλλοι καλλιτέχνες.

Αφήνει για λίγο στην άκρη τη σκηνή και τα τραγούδια που ξεσηκώνουν τα πλήθη, ζητώντας αυτή τη φορά από τον κόσμο να τον στηρίξει στη μάχη κατά του Ρικάρντο Ροσέλο. Ο ακτιβιστής Ricky Martin δε διστάζει να συγκρουστεί για τα πιστεύω του.

Οι εκατοντάδες σελίδες με τα σεξιστικά μηνύματα έχουν εξοργίσει τους πολίτες, οι οποίοι κατηγορούν την κυβέρνηση και ζητούν την παραίτησή της ήδη από το 2017 και όταν χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά το χτύπημα φονικού τυφώνα.

 

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top