Η μητέρα της Naomi Campbell φωτογραφίζεται στη Μύκονο!

Η 67χρονη πρώην χορεύτρια λάτρεψε το Νησί των Ανέμων

Η Valerie Morris-Campbell μπορεί να είναι 67 χρόνων, όμως η σιλουέτα της εντυπωσιάζει. Η μητέρα της Naomi Campbell  αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο και φωτογραφίζεται για γνωστή εταιρεία με μαγιό!

Η εντυπωσιακή πρώην χορεύτρια αλλά και μοντέλο πόζαρε μπροστά από όμορφα τοπία του Κυκλαδίτικου νησιού. Είναι εμφανές, λοιπόν, από πού έχει κληρονομήσει τα γονίδια η «Μαύρη Γαζέλα» της πασαρέλας, που σήμερα είναι 49 ετών!

Naomi Campbell: Εκείνη 48, το νέο της αγόρι μόλις 25!

«Τώρα έφτασε η στιγμή στη ζωή μου για να σκεφτώ καλύτερα τον εαυτό μου και να κάνω ό,τι θέλω. Οπότε η απάντησή μου όταν μου πρότειναν φωτογράφιση με μαγιό ήταν: Γιατί όχι;» δήλωσε η 67χρονη.

«Το να μεγαλώνεις δε σημαίνει ότι θα πρέπει να σκεπάζεσαι όταν βρίσκεται στην παραλία ή σε διακοπές. Για μένα έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη και την αίσθηση άνεσης με το πώς νιώθεις και φαίνεσαι» πρόσθεσε.

Naomi Campbell: Mε την μητέρα της σε διαφήμιση - Πόσο μοιάζουν;

Μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, η Valerie Morris- Campbell  είπε, επίσης, πως λάτρεψε το νησί των Ανέμων και ότι θέλει να το ξαναεπισκεφτεί σύντομα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just had a quick look around this beautiful island. Mykonos is amazing... definitely need to come back 🇬🇷 Thanks to @jdwfashion 💙 #job #shoot #greece #mykonos #models1 #travel #island

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valerie Morris-Campbell (@valeriemorriscampbell) στις


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top