Naomi Campbell: Εκείνη 48, το νέο της αγόρι μόλις 25!

Ο Liam Payne χαίρεται την.. Γαζέλα

Ποιος να το περίμενε ότι το 2019 θα φέρει από τις πρώτες κιόλας μέρες του έναν τέτοιο έρωτα που αναμένεται να σχολιαστεί -και με το παραπάνω.

Η Naomi Campbell έχει πέσει θύμα του φτερωτού θεού και είναι κάτι παραπάνω από ερωτευμένη με τον Liam Payne. Μάλιστα, οι δυο τους "το ζουν" ήδη και στο Instagram, όπου ο ένας δεν παραλείπει να αφήνει σχόλια στον άλλο που μαρτυρούν ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους.

Και δεν είναι να πει κανείς ότι το κάνουν στα κρυφά ότι εκείνη έχει 6,5 εκατομμύρια followers κι εκείνος παραπάνω από 17 εκατομμύρια.

Σε κάθε περίπτωση, ο 25χρονος μοιάζει να είναι εντυπωσιασμένος από τη 48χρονη με την οποία μάλιστα βγαίνει και για φαγητό. Η τελευταία τους βραδινή έξοδος ήταν μέσα στο Σαββατοκύριακο στο O2 Arena του Λονδίνου, όπου και παρακολούθησαν το show του Νιγηριανής καταγωγής τραγουδιστή Davido.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you all so much for coming to last nights charity poker event with @partypokerlive in support of @uclh.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liam Payne (@liampayne) στις

"Ο Liam και η Naomi κράτησαν χαμηλούς τόνους. Μπήκαν και βγήκαν στο στάδιο από την πίσω πόρτα και οδηγήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες στην VIP σουίτα στο 3ο επίπεδο", δήλωσε πηγή στη Daily Star Online.

“Μετά το show, έφυγαν μαζί και επιβιβάστηκαν στο πράσινου χρώματος Range Rover. Μάλιστα, ο Liam εντοπίστηκε να απλώνει το χέρι του στη μέση της Naomi”, συνέχισε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I want to hear your BEST joke in the comments! ⬇

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liam Payne (@liampayne) στις

Και για όσους δεν τον ξέρουν, να αναφέρουμε ότι ο Liam έχει πέραση στις μεγαλύτερες: πριν από λίγο καιρό χώρισε από την τραγουδίστρια Cheryl με την οποία έχει αποκτήσει και ένα γιο, τον Bear. Η σχέση τους είχε ξεκινήσει το 2016 και το τέλος της είχε ανακοινωθεί πριν από 5 μήνες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liam Payne (@liampayne) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top