«Mad About Arts»: Τι φόρεσαν οι επώνυμες στο κόκκινο χαλί

Λαμπερές εμφανίσεις από τις celebrities

Το Mad About Arts by Campari 2019 έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουνίου. Ο νέος αυτός ανατρεπτικός διαγωνισμός, κάλεσε όλους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς που εκφράζονται μέσα από οποιαδήποτε μορφή τέχνης, να υποβάλουν τα έργα τους μέχρι τις 12 Μαΐου.

Ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε την τελετή βράβευσης των δημιουργών, ενώ ακολούθησαν live concerts γνωστών καλλιτεχνών.

Το «παρών» στο event αυτό έδωσε πλήθος celebrities της ελληνικής showbiz, όπως η Έλενα Χριστοπούλου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ραμόνα Βλαντή, η Demy και η Έλενα Γαλύφα.

Η Μαίρη Συνατσάκη εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του event με ένα maxi γκρι φόρεμα με εντυπωσιακό άνοιγμα στο ντεκολτέ και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Με ένα άκρως εντυπωσιακό floral φόρεμα σε αποχρώσεις του κόκκινου, του ροζ, του λευκού και του μαύρου, εμφανίστηκε η Έλενα Χριστοπούλου. Όσον αφορά στο make up της, κράτησε ήρεμους και nude τόνους.

Η γλυκιά Demy επέλεξε να φορέσει μία υπέροχη mini φούστα, την οποία συνδύασε με metallic κορμάκι με άνοιγμα στο στήθος, μαύρο καλσόν και μπλε ψηλοτάκουνα.

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Ραμόνα Βλαντή, η οποία έκανε μία άκρως ανατρεπτική εμφάνιση με μαύρη ολόσωμη φόρμα και ξεχωριστό κουφετί διάφανο μανίκι (νούμερο ένα τάση για το 2019). Ούτε, όμως, στο μακιγιάζ της κράτησε χαμηλούς τόνους, αφού επέλεξε να βαφτεί έντονα σε τόνους του ροζ. Εκείνο, ωστόσο, που αδιαμφισβήτητα «έκλεψε» τις εντυπώσεις ήταν το αξεσουάρ που φόρεσε στο κεφάλι. Πολύ μπροστά η Ραμόνα.

Η fashion blogger, Έλενα Γαλύφα εμφανίστηκε στον Ελληνικό Κόσμο απλή για τα δεδομένα της. Φόρεσε ένα mini floral φόρεμα και μυτερά ψηλοτάκουνα με κορδόνια, μια όμορφη και ξεχωριστή ιδέα για παπούτσια σε τέτοιου είδους εμφανίσεις.

 

Της Κατερίνας Καραγιάννη (k.karagianni@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top