Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία της από επίδειξη μόδας του οίκου Dior

Εκθαμβωτική!

Τα fashion tips της Βίκυς Καγιά για την ορκωμοσία!

Η Βίκυ Καγιά τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται καθημερινά στον τηλεοπτικό αέρα του Star. Κάθε μεσημέρι παρουσιάζει την αγαπημένη εκπομπή των γυναικών, Shopping Star. Πριν από μερικούς μήνες βρισκόταν ως μία από τους κριτές και στην τεράστια επιτυχία Greece’s Next Top Model και τώρα, έχει ξεκινήσει τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τον δεύτερο κύκλο του διαγωνισμού modeling.

Η ίδια είναι fashion expert και μοντέλο με πολύ πλούσιο βιογραφικό. Έχει κάνει άπειρα χιλιόμετρα σε πασαρέλες της Ελλάδας και του εξωτερικού και έχει ποζάρει για αρκετά εξώφυλλα, τα οποία σήμερα αναπολεί με ευτυχία και περηφάνια.

Μία από τις όμορφες αυτές στιγμές της καριέρας της θυμήθηκε η Βίκυ και δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία παλιά φωτογραφία της από τα backstages του fashion show του οίκου Dior στην Paris Fashion Week και έγραψε στη λεζάντα:

«Backstage, λεπτά πριν το show του Dior by John Galliano στο Παρίσι. Αισθάνομαι ευγνώμων και τυχερή που δούλεψα με τους κορυφαίους ανθρώπους της μόδας κατά τη διάρκεια της καριέρας μου».

 


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top