Πώς πέρασαν οι διάσημες μανούλες τη Γιορτή της Μητέρας

Κατέκλεισαν τα social media με συγκινητικές ευχές

«Ο θεός δε  μπορεί να είναι παντού γι’ αυτό έπλασε τις μητέρες»  λέει ένα γνωμικό το οποίο αποδεικνύει πως η μητέρα είναι η πιο γλυκιά μορφή στη ζωή μας.

Έτσι λοιπόν σήμερα, 12 Μάϊου 2019  που είναι η γιορτή της μητέρας οι διάσημες τιμούν τις μαμάδες τους αλλά και τον ρόλο τους ως μητέρες. Tην ευγνωμοσύνη που τρέφει προς τη μητέρα της εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την προσωπική της σελίδα στα social media δημοσιεύοντας μία φωτογραφία που απεικονίζεται η μαμά της να έχει αγκαλιά εκείνη και τον νεογέννητο αδερφό της.

 

«Χρόνια πολλά μανούλα μου, έχω καταλάβει για τα καλά» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ενώ παράλληλα της ευχήθηκε και μέσα από την εκπομπή της.

Τη γιορτή της Μητέρας τίμησε και η Φαίη Σκορδά ως μαμά δύο αγοριών, του Γιάννη και του Δημήτρη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Το Πρωινό» γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την πρώτη φορά που κράτησε στα χέρια της τον δεύτερο γιο της τον Δημήτρη πέντε χρόνια πριν.

Η Φαίη δημοσίευσε μία φωτογραφία της από το μαιευτήριο στη λεζάντα της οποίας έγραψε: «Σε αυτή την φωτογραφία πριν πέντε χρόνια σε πήρα για πρώτη φορά αγκαλιά για να σε θηλάσω... Και  μου χάρισες το πιο γλυκό χαμόγελο του κόσμου ❤️ Χρόνια πολλά χαρά μου. Χρόνια πολλά Δημήτρη μου ❤️ Χρόνια πολλά μανούλες”.

 

Ξεχωριστή αυτή η μέρα είναι και για τη Δέσποινα Βανδή η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, της Μελίνας και του Γιώργου.

Έτσι η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο με τη μοναχοκόρη της και ευχήθηκε «χρόνια πολλά» σε όλες τις μανούλες του κόσμου.

Με μία φωτογραφία στο Instagram που την απεικονίζει έγκυο γιόρτασε η Αθηνά Οικονομάκου, την Ημέρα της Μητέρας. Η ηθοποιός που πριν από περίπου έναν χρόνο έφερε στον κόσμο τον μοναχογιό της Μάξιμο ευχήθηκε σε όλες τις μανούλες «χρόνια πολλά».
 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top