Νίκος Πολυδερόπουλος: Party έκπληξη για τα γενέθλια του τηλεοπτικού «Ορφέα»

Πόσο χρονών έγινε ο πρωταγωνιστής του «Τατουάζ»;

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον Νίκο Πολυδερόπουλο και αυτό γιατί ο τηλεοπτικός «Ορφέας» έχει τα γενέθλιά του.

Ο πρωταγωνιστής του «Τατουάζ», το βράδυ της Δευτέρας, υποδέχτηκε καλούς του φίλους σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας, οι οποίοι του ευχήθηκαν υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες.

Το party είχε φαγητό, μουσική και φυσικά την τούρτα με τον αριθμό 32! Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει για την αγάπη και τις ευχές που δέχτηκε με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Απίστευτο! Ζητούν τη διακοπή του «Τατουάζ» λόγω…. serial killer!

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες και την αγάπη σας!! 32 Λοιπόν... Αυτο που έμαθα και θέλω να μοιραστώ μαζί σας από αυτή τη διαδρομή είναι το εξής: Να θυμάστε ότι είστε μοναδικοι!! Πως πρέπει να σας αγαπάτε και να σας προσέχετε, εκμεταλλευτείτε τη διαφορετικότητα σας! Κυνηγήστε τα όνειρα σας τώρα, σήμερα ,το αύριο είναι μια άλλη μέρα! Να γίνετε κυρίαρχοι του εαυτού σας, η ζωή σας , σας ανήκει! Μην Συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους!», έγραψε, ενώ από τη λαμπερή βραδιά δεν έλειπαν και τα βίντεο που στη συνέχεια ανέβηκαν στα social media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες και την αγάπη σας!! 32 Λοιπόν... Αυτο που έμαθα και θέλω να μοιραστώ μαζί σας από αυτή τη διαδρομή είναι το εξής: Να θυμάστε ότι είστε μοναδικοι!! Πως πρέπει να σας αγαπάτε και να σας προσέχετε, εκμεταλλευτείτε τη διαφορετικότητα σας! Κυνηγήστε τα όνειρα σας τώρα, σήμερα ,το αύριο είναι μια άλλη μέρα! Να γίνετε κυρίαρχοι του εαυτού σας, η ζωή σας , σας ανήκει! Μην Συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos polideropoulos (@nikospolideropoulos) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top