Τζένη Μπαλατσινού: Στην πασαρέλα λίγο πριν τον γάμο!

Η επίσκεψη στο Κολωνάκι δεν ήταν για πρόβα νυφικού

Το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τη Τζένη Μπαλατσινού να βγαίνει με μια μελαχρινή φίλη της από το ατελιέ γνωστών σχεδιαστών στην οδό Κανάρη, στο Κολωνάκι.

Ο λόγος για τους Deux Homme, Δημήτρη Αλεξάκη και Γρηγόρη Τριανταφύλλου, οι οποίοι είναι και επιστήθιοι φίλοι της παρουσιάστριας.
Με αφορμή τη φωτογραφία της αυτή στο κέντρο της Αθήνας πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να κάνει… πρόβα νυφικού για τον γάμο της, καθώς Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας ετοιμάζονται να παντρευτούν τον προσεχή Ιούνιο. 

H Τζένη Μπαλατσινού με τους Γρηγόρη Τριανταφύλλου (αριστερά) και Δημήτρη Αλεξάκη (δεξιά).

 Η παρουσιάστρια δεν κάνει πρόβα νυφικού, αλλά πρόβα για το Hautes Grecians 2019

Ωστόσο, το star.gr επικοινώνησε με το εν λόγω ατελιέ, το οποίο και διέψευσε την είδηση περί «πρόβας νυφικού». Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας δόθηκαν, η Τζένη επισκέφτηκε το σχεδιαστικό δίδυμο προκειμένου να κάνει πρόβα για το Hautes Grecians, το γνωστό fashion show που διοργανώνει η ίδια τα τελευταία χρόνια.

Το show πρόκειται να διεξαχθεί στις 5 Ιουνίου και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει τόσο για τη Τζένη όσο και για τους τιμώμενους σχεδιαστές.

Για νυφικό ούτε λόγος πάντως!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top