Βικτώρια Καρύδα: Το πρώτο μήνυμα 4 μήνες μετά τη δολοφονία του άνδρα της

Ανέβασε παλιές τους φωτογραφίες

Τέσσερις μήνες πέρασαν από την άγρια δολοφονία του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, Γιάννη Μακρή.

Το όμορφο μοντέλο προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του, αφού είναι μαμά δυο μικρών παιδιών.

Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, η ίδια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας την φωτογραφία μιας εικόνας του Χριστού, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Θεέ μου, Εσύ που στάθηκες μ΄αγάπη στο πλευρό μου, και που στον κάθε κίνδυνο σε είχα βοηθό μου! Δώσ’ μου και τώρα δύναμη, στις δύσκολες τις ώρες, στις ώρες της απόγνωσης και στις ζωής τις μπόρες! Γυρνώντας με τη σκέψη μου Στα χρόνια τα παλιά, να βρω στην ευσπλαχνία σου γλυκιά παρηγοριά! Για όλα όσα μου χάρισες, να νιώσω ευγνωμοσύνη, και να αντικρίσω τη ζωή ξανά μ’ εμπιστοσύνη! Και την Αγάπη Του Χριστού Έχοντας για πυξίδα, Στα χέρια Του Σωτήρα μου. Ν’ αφήσω κάθε ελπίδα! Aμήν…», έγραψε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Θεέ μου, Εσύ που στάθηκες μ΄αγάπη στο πλευρό μου, Και που στον κάθε κίνδυνο σε είχα βοηθό μου! Δώσ’ μου και τώρα δύναμη, στις δύσκολες τις ώρες, στις ώρες της απόγνωσης και στις ζωής τις μπόρες! Γυρνώντας με τη σκέψη μου Στα χρόνια τα παλιά, Να βρω στην ευσπλαχνία σου γλυκειά παρηγοριά! Για όλα όσα μου χάρισες, να νοιώσω ευγνωμοσύνη, και να αντικρύσω τη ζωή ξανά μ΄ εμπιστοσύνη! Και την Αγάπη Του Χριστού Έχοντας για πυξίδα, Στα χέρια Του Σωτήρα μου. ν΄ αφήσω κάθ΄ ελπίδα! Aμήν…

A post shared by Viktoria_mystyle (@viktoria_mystyle) on

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η ξανθιά καλλονή, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», «ανέβασε» και μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της σύζυγο, που της λείπει πολύ, σχολιάζοντας: «Ο άγγελός μου». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktoria_mystyle (@viktoria_mystyle) on

To πρωί της Τρίτης ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία με τον άνδρα της, αναπολώντας παλιές τους στιγμές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top