Καλλίτσης VS Χριστοπούλου: Τα χρήματα στον κήπο και οι γυμνές φωτογραφίες

Οι καταθέσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Μαρίας Ηλιάκη

Ένας δικαστικός πόλεμος έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, Πάνο Καλλίτση και Έλενα Χριστοπούλου!

Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις είναι αρκετά σοβαρές... Ο γνωστός κομμωτής έχει κάνει μήνυση εναντίον της πρώην πεθεράς του, αλλά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Μαρίας Ηλιάκη, κατηγορώντας τες για ψευδορκία κατά συρροή και απόπειρα απάτης στο δικαστήριο!

Φωτογραφία από τον γάμο τους τον Ιούλιο του 2011 στο Λουτράκι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, πριν από δύο εβδομάδες, ο Πάνος Καλλίτσης είχε στραφεί στα ποινικά δικαστήρια σε βάρος της πρώην συντρόφου του και άλλων προσώπων για την ψευδή, όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει, αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον του η Έλενα Χριστοπούλου, στην οποία του αποδίδει ότι της υπεξαίρεσε χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα! 

Όπως αναφέρει ο γνωστός κομμωτής, οι φίλες της πρώην συζύγου του δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να προσπαθούν να παρουσιάσουν μια ψευδή πραγματικότητα στηρίζοντας την εκδοχή της Έλενας Χριστοπούλου και παραποιώντας την αλήθεια, ενώ ζητά την παραδειγματική τιμωρία τους!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έχει γυμνές φωτογραφίες μου»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στη μαρτυρική της κατάθεση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε υποστηρίξει, ότι υπάρχει κίνδυνος για τα προσωπικά της δεδομένα, καθώς στον υπολογιστή της Έλενας Χριστοπούλου, τον οποίο φέρεται ότι έχει στην κατοχή του ο Πάνος Καλλίτσης, υπάρχουν βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της! 

«Σαν μοντέλο που εμπιστεύεται απόλυτα την booker του, η Έλενα σε αυτόν τον υπολογιστή έχει backstage φωτογραφίες μου, αδημοσίευτες φωτογραφίες μου χωρίς ρετούς, τις polaroids μου, βίντεο και γυμνές φωτογραφίες μου, γι' αυτό θίγονται όλα τα προσωπικά μου δεδομένα όταν ένας τρίτος άνθρωπος εκτός από την Έλενα, δηλαδή ο Πάνος, κρατάει στα χέρια του ένα τόσο σημαντικό “όπλο”, το οποίο εμένα ως προβεβλημένο στα media πρόσωπο μπορεί να με εκθέσει ανεπανόρθωτα» ανέφερε.

Η απάντηση του Πάνου Καλλίτση

Στη μήνυσή του ο γνωστός κομμωτής αναφέρει ότι: «όλες οι αναφορές της μάρτυρος περί δημιουργίας ανυπέρβλητων προβλημάτων από την υποτιθέμενη απώλεια του υπολογιστή είναι παντελώς ψευδείς και έχουν ως σκοπό να επιβεβαιώσουν απλώς τους ψευδείς αγωγικούς ισχυρισμούς της α' των μηνυόμενων».

«Δε θα σχολιάσω φυσικά ιδιαιτέρως εάν η αξία του υπολογιστή, που την αναβαθμίζει σε 100.000 η Χριστοπούλου στην αγωγή, οφείλεται στα βίντεο και στις γυμνές φωτογραφίες της Παπαγεωργίου» γράφει στη μήνυση.

Όσον αφορά στην πρώην πεθερά του, ο Πάνος Καλλίτσης, την κατηγορεί ότι με την κατάθεσή της θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλεια του ιδίου και των γονιών του. 

«Έχει το θράσος να καταθέτει ότι μέρος από τα κέρδη της επιχείρησής μου μου τα έθαβα στο χώμα, στον κήπο, στο σπίτι που μένουν οι γονείς μου, και τα καταθέτει αυτά ενώ γνωρίζει ότι έπεσα θύμα δολοφονικής επίθεσης με οικονομικά κίνητρα και κινδύνευσε η ζωή μου (για την ακρίβεια, ζω από θαύμα) στο πρόσφατο παρελθόν και με τις ψευδείς αυτές αναφορές θέτει σε κίνδυνο και τους γονείς μου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο hair stylist.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top