Ιωάννα Τούνη: Τι έγραψε για τον τελικό του My Style Rocks

Της έλειψε παρότι… δεύτερη και καταϊδρωμένη!

Της είχε ασκηθεί σκληρή κριτική για τη φωτογραφία στο μνημείο του Ολοκαυτώματος

Αυλαία για τον δεύτερο κύκλο του My Style Rocks αυτή την Παρασκευή με τον μεγάλο τελικό. 

Η Ιωάννα Τούνη, η οποία ξεχώρισε την περσινή σεζόν μέσα από το σόου μόδας, νοσταλγεί την περίοδο που συμμετείχε σε αυτό.

Εύα Μπάση: Τι έγραψε μετά την αποχώρησή της από το «My Style Rocks»

«Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που βγήκα 2η -και καταϊδρωμένη- στο My Style Rocks. Αυτή την βδομάδα είναι ο μεγάλος τελικός του MSR2 .. Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η φετινή νικήτρια? Ακούω προβλέψεις…  Εγώ πάντως μόλις συνειδητοποίησα πως μου έχει λείψει λιγάκι το περσινό My Style Rocks και όλο το team», έγραψε στο Instagram με αφορμή τον τελικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που βγήκα 2η -και καταϊδρωμένη😂- στο @grmystylerocks !!! Αυτή την βδομάδα είναι ο μεγάλος τελικός του MSR2 .. Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η φετινή νικήτρια? Ακούω προβλέψεις 🔮 Κάνε swipe left για να δεις όλο το video! Εγώ πάντως μόλις συνειδητοποίησα πως μου έχει λείψει λιγάκι το περσινό #mystylerocks & ΟΛΟ το team❤️❤️ @ramonavladi @georgiavaina @alexandra__panagiotarou @vassiliki_roussou @yvonnintosta @evagelia_aravani @stelioskoudounaris @harrischristopoulos @alexkatsaiti @vrisiida_andrio @mandana.maria @emisyesir

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top