Ελένη Τσαγκά: «Δε ζηλεύω, αλλά η απιστία με θυμώνει»

Η εξομολόγηση της δημοσιογράφου για τα παιδιά της

Ελένη Τσαγκά

Την έχουν αποκαλέσει την πιο «χυμώδη» παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος για την Ελένη Τσαγκά, της οποίας η ζωή είναι γεμάτη ευτυχία. Ωστόσο, ο λόγος της γίνεται αυστηρός όταν μιλά για την απιστία που βίωσε, ενώ από την άλλη πλευρά γίνεται τρυφερή όταν διηγείται την περίοδο που προσπαθούσε να κάνει ένα παιδί.

Για όλα αυτά αλλά και για άλλα πολλά μίλησε στο περιοδικό «You Weekly» η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Star.

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:

Η απιστία παραμένει ένα ζήτημα που σε ενοχλεί; Είχες ζήσει ένα τέτοιο περιστατικό στο παρελθόν.
Είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνεις με την απιστία. Καταρρέουν τα πάντα γύρω σου. Θίγεται ο εγωισμός σου.

Θύμωσες;
Σε τόσο σοβαρά πράγματα δεν θυμώνω, είμαι πολύ ψύχραιμη. Πόνεσα πολύ. Σκεφτόμουν ότι δεν αξίζω ως άνθρωπος. Γελάω πολύ βέβαια τώρα με την αντίδραση που είχα στο περιστατικό εκείνη την αποχή γιατί ήμουν 25 χρονών. Τελείωσα τότε την σχέση με συνοπτικές διαδικασίες για να πάψω να πονάω, όχι γιατί δεν ήθελα να είμαι μαζί του.


Είσαι από τις γυναίκες που λένε «καλύτερα να μην το ξέρω»;
Ναι, το έχω πει το «καλύτερα να μην το γνώριζα». Καμία γυναίκα δεν θέλει να της συμβεί ένα περιστατικό απιστίας.
Το θέμα ζήλια πώς το αντιμετωπίζεις;
Καθόλου δε ζηλεύω. Αλήθεια, είμαι προσγειωμένη.
Έχεις πάει σε ψυχολόγο για να αντιμετωπίσεις κάποια αδυναμία σου;
Πήγα σε ψυχολόγο, όταν ήδη είχα κάνει προσπάθειες και δεν μπορούσα να κάνω παιδί. Με βοήθησε πολύ, με χαλάρωσε. Δεν είχε γίνει εμμονή η απόκτηση ενός παιδιού αλλά στόχος ζωής.Νόμιζα ότι αν δεν τα κατάφερνα δε θα μπορούσα στη συνέχεια να ζήσω. Μου δημιούργησε ελπίδα και τελικά έγινε. Μπήκε στη ζωή μου ο γυναικολόγος μου και έκανα με εξωσωματική τα παιδιά μου.


Αν παρ'όλα αυτά δεν τα κατάφερνες;
Δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να το διαχειριστώ αν δεν τα κατάφερνα, αλλά σίγουρα θα υιοθετούσα ένα παιδί. Όχι μόνο ένα, αλλά και περισσότερα αν μπορούσα. Ακόμη και τώρα θέλω!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top