Γ. Βούρος: Γιατί απέχω οκτώ χρόνια από την τηλεόραση

Θα είναι υποψήφιος δήμαρχος για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Γιάννης Βούρος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Σπασμένο Γυαλί» του Άρθουρ Μίλλερ μαζί με την Παναγιώτα Βλαντή στο θέατρο «Πόλη». Η παράσταση ήδη έχει καθηλώσει το θεατρικό κοινό. 

Μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr, μας εξηγεί τον λόγο που απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία οκτώ χρόνια δηλώντας χαρακτηριστικά, «Η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια έχει δώσει χώρο σε ευτελείς παραγωγές και εύκολες»

Θέατρο Πόλη, πρεμιέρα "Σπασμένο Γυαλί" - Γιάννης Βούρος / NDP Photo Agency

Ο διάσημος ηθοποιός που έχει ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική ως βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, απαντάει ότι θα κατέβαινε ξανά στην πολιτική σκηνή: «Υπάρχει ένας πολιτικός που μπορεί να με εμπνεύσει ώστε να κατέβω ξανά ως υποψήφιος βουλευτής», δηλώνει στο star.gr.

Τελικά, αποφάσισε να "κατέβει" υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς θα διεκδικήσει τη δημαρχία της Νέας Φιλαδέλφειας.  

Ο Γιάννης Βούρος πρόσφατα έγινε παππούς και μας μιλάει συγκινημένος για το εγγονάκι του και την αγαπημένη του κόρη, Μαρία Λουίζα. 

Τέλος μας αποκαλύπτει τον λόγο που πλέον έχει αποφασίσει συνειδητοποιημένα να μην παντρευτεί ξανά: «Όταν είσαι στον επίλογο του βιβλίου σου δεν μπορείς να ξαναγυρίζεις στον πρόλογο», μας εξομολογείται.

Ο Γιάννης Βούρος μαζί με την κόρη του, Μαρία - Λουίζα Βούρου / NDP Photo Agency
Συνέντευξη: Bαγγέλης Καράλης
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top