Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ποια εκπομπή θα έκανε με τη Μαρία Μπακοδήμου;

Δεν θα 'λεγε όχι να τους ακολουθεί μια κάμερα

Με την τελευταία σύντροφό του Χριστιάνα Μοίρα.

Συνέντευξη στο περιοδικό People έδωσε ο γνωστός εκδότης Δημήτρης Αργυρόπουλος. 

Η αναγνωρισιμότητα που έχει γνωρίσει τους τελευταίους μήνες λόγω του «My Style Rocks», τον έχει αλλάξει; «Έχει πλάκα και επειδή έχω ζήσει τα media, ξέρω πως ένα πρωί όλο αυτό τελειώνει. Ο κόσμος κάποια στιγμή θα σταματήσει να σε χαιρετάει, διότι θα σταματήσεις να είσαι δημοφιλής και τα φώτα θα σβήσουν. Αυτή τη στιγμή, όμως, το απολαμβάνω και το διασκεδάζω. Ευχαρίστως θα το ξαναέκανα, διότι πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες» τόνισε.

Πώς του φαίνεται πως τόσο εκείνος όσο και η Μαρία Μπακοδήμου, εργάζονται σε παραγωγές της Acun Medya; «Αν κάναμε εκπομπή με τη Μαρία, θα γελούσαμε πολύ. Αυτό που λέγαμε πάντα ήταν “Τι κρίμα που δεν υπάρχει μια κάμερα να καταγράφει αυτά που λέμε για να γελάει μαζί μας ο κόσμος”. Αν βρίσκαμε ένα ωραίο concept μπορεί και να το κάναμε, αλλά θέλει πολλή σκέψη» δήλωσε.

Πώς του φαίνεται η προοπτική του... τρίτου στεφανιού. «Δεν ξέρω αν θα έμπαινα ξανά στην διαδικασία να κάνω άλλο γάμο. Φοβάμαι ότι δεν θα έρθουν οι φίλοι μου, έχουν βαρεθεί!», είπε γελώντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top