Ζέτα Δούκα: Το μήνυμα… αγάπης μετά το «χακάρισμα» του Instagram της!

Ποια φωτογραφία ανέβασε ξανά

Ζέτα Δούκα

Θύμα χάκερ έπεσε η Ζέτα Δούκα στις αρχές του μήνα. Η γνωστή ηθοποιός μπήκε σε μπελάδες όταν κάποιος χάκαρε το λογαριασμό της στο Instagram, κάτι που τελευταία ταλαιπωρεί πολλούς Έλληνες celebrities.

Αν κι αρχικά θορυβήθηκε, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες καταφέρνοντας να ανακτήσει το λογαριασμό της, όχι όμως κι όλες τις αναρτήσεις της. Έτσι, θέλησε να στείλει το πρώτο της μήνυμα για την περιπέτεια που πέρασε, ανεβάζοντας μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της από τις φετινές διακοπές τους στην Κρήτη.

«Αυτή η αγάπη δεν χακάρεται!! Γι’  αυτό και ξανανεβάζω αυτή την φωτογραφία, που τόσο αγαπώ από τις φετινές μας διακοπές στην Κρήτη, την οποία ο αγαπητός μου χάκερ, έσβησε ή έκρυψε ( μεταξύ άλλων πολλών) για να με εκβιάσει! την ανεβάζω για να υπάρχει εδώ, για να την ξανά-μοιραστώ μαζί σας. #thalia #mydaughter #motheranddaughter #mywholeworld #holidays #memories»., έγραψε η ηθοποιός.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτή η αγάπη δεν χακάρεται!! Γι αυτό και ξανανεβάζω αυτή την φωτογραφία, που τόσο αγαπώ από τις φετινές μας διακοπές στην Κρήτη, την οποία ο αγαπητος μου χάκερ, έσβησε ή έκρυψε ( μεταξύ άλλων πολλών) για να με εκβιάσει!την ανεβάζω για να υπάρχει εδώ, για να την ξανά-μοιραστώ μαζί σας. #thalia #mydaughter #motheranddaughter #mywholeworld #holidays #memories

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top