Πέθανε η δημοσιογράφος που δήλωσε: «Μου απομένουν λίγες μέρες ζωής»!

Είχε ετοιμάσει για τον 3 ετών γιο της δώρα μέχρι τα 21 του

Ρέιτσελ Μπλαντ πέθανε δημοσιογράφος καρκίνος

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 40 ετών, η δημοσιογράφος του BBC, Ρέιτσελ Μπλαντ, η οποία είχε συγκινήσει με την ανάρτηση που είχε κάνει, εξιστορώντας τον διετή αγώνα της με τον καρκίνο στο στήθος.

Την είδηση του θανάτου της, δημοσίευσε, μέσω Instagram, ο σύζυγος της, ο οποίος έγραψε πως «η όμορφη, θαρραλέα Ρέιτσελ πέθανε ειρηνικά σήμερα το πρωί περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της».

Η 40χρνη δημοσιογράφος έχασε την μάχη για την ζωή μια ημέρα αφότου η ίδια έγραψε στο Instagram και στο Twitter πως είχε «έλθει η ώρα» και πλέον πλησίαζε ο θάνατός της.

Συγκινεί 40χρονη δημοσιογράφος: «Μου απομένουν λίγες μέρες ζωής»

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς της απέσπασε τον θαυμασμό των συναδέλφων της και του ευρύτερου κοινού για την γενναιότητα της και την ειλικρινή καταγραφή των δυσκολιών που προκαλεί η ασθένεια.

Είχε γίνει παγκοσμίως γνωστή εξαιτίας του blog της, στο οποίο κατέγραφε την καθημερινότητά της.

Ο σύζυγος της Ρέιτσελ, Στιβ, δήλωσε: «Ήταν απίστευτα ταλαντούχα, μία υπέροχη κόρη, αδερφή, θεία, ανιψιά, σύζυγος και πάνω απ' όλα μητέρα του μικρού Φρέντι. Είμαστε όλοι περήφανοι για τη δουλειά που έκανε μετά τη διάγνωσή της και τη μάχη που έδωσε για να μπει τέλος στο κοινωνικό στίγμα των καρκινοπαθών, αποδεικνύοντας ότι μπορείς να ζήσεις τη ζωή στο έπακρο ακόμα και όταν αντιμετωπίζεις τεράστιες δυσκολίες σε καθημερινή βάση. Και στο τέλος, ακόμα και όταν το σώμα της ήταν αδύναμο, η φωνή της ήταν δυνατή. Ήταν τέλεια και θα μας λείψει τόσο πολύ, που οι λέξεις δεν μπορούν να το περιγράψουν».

Η Ρέιτσελ προτού «φύγει», προετοίμασε πλήρως το έδαφος ώστε ο γιος της, ο οποίος είναι μόλις 3 ετών, να μάθει όλη την ιστορία της μητέρας του όταν μεγαλώσει και να γίνει περήφανος για εκείνη.

Η ίδια επίσης προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική πράξη, καθώς «άφησε» πίσω της δώρα τα οποία θα λαμβάνει ο γιος της κάθε χρόνο στα γενέθλιά του μέχρι να φτάσει 21 ετών.

Ακόμη, η Ρέιτσελ δημιούργησε ένα χειρόγραφο βιβλίο, στο οποίο έγραψε όλες τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις της ώστε να το διαβάσει ο γιος της μόλις μεγαλώσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top