Συγκινεί 40χρονη δημοσιογράφος: «Μου απομένουν λίγες μέρες ζωής»

Η 40χρονη έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού

Ραγίζει καρδιές η Rachael Bland: Μου απομένουν λίγες μέρες ζωής

Είναι από τις ειδήσεις που δε θες να μάθεις ούτε να γράψεις όταν ένας νέος άνθρωπος μαθαίνει πως τον έχει επισκεφθεί ο καρκίνος και πως του απομένουν μόνο λίγες ημέρες ζωής.

Η Rachael Bland

H δημοσιογράφος του ραδιοφώνου του BBC, Rachael Bland συγκίνησε τους πάντες όταν αποχαιρέτησε τους πάντες μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στο Twitter και στο Instagram.


Συγκεκριμένα, έγραψε: «Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια του θρυλικού Φρανκ Σινάτρα-Φοβάμαι ότι έφτασε η ώρα φίλοι μου. Και ξαφνικά, μου ανακοίνωσαν ότι μου απομένουν μέρες ζωής. Είναι πολύ σουρεαλιστικό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη σας τη στήριξη. Εις το επανιδείν φίλοι μου».

H Rachael Bland με τον σύζυγό της, Steve

Πριν από δυο χρόνια η δημοσιογράφος διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και έδωσε μια γενναία μάχη.

H Rachael Bland με τον σύζυγό της, Steve

Ωστόσο, σε συνέντευξή της τον περασμένο Μάιο αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη μορφή καρκίνου δεν είναι  θεραπεύσιμη. Η  όμορφη Rachael τα τελευταία πέντε χρόνια είναι παντρεμένη με τον  Steve  και έχουν αποκτήσει τον τρίχρονο Freddie.

H Rachael Bland με τον γιο της, Freddie

Η 40χρονη προετοιμάζει τον σύζυγο και τον γιο της για την ημέρα που δε θα είναι πια μαζί τους και μάλιστα έχει συγκεντρώσει μια συλλογή  από σημειωματάρια, αρώματα και αντικείμενα για να βοηθήσουν τον γιο της να μην την ξεχάσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top