Τα μηνύματα Ελισάβετ - Καρόλου για την τραγωδία στην Αττική

Στο πλευρό των Ελλήνων η βασιλική οικογένεια

Τα μηνύματα  Ελισάβετ - Καρόλου μετά την τραγωδία

Συλλυπητήριο μήνυμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για την τραγωδία που έπληξε την Ανατολική Αττική απέστειλε η βασίλισσα Ελισάβετ. 

 «Ο Πρίγκιπας Φίλιππος κι εγώ εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας προς τον ελληνικό λαό για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων αυτής της τρομερής τραγωδίας και με όλους όσους έχασαν τις κατοικίες τους. Αποδίδω ιδιαίτερη τιμή για την παρρησία και την αφοσίωσή τους στις ελληνικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους εθελοντές οι οποίοι προσέφεραν την συνδρομή τους», αναφέρει το μήνυμα της. 

Την ίδια ώρα, τη συμπαράστασή του στους Έλληνες εξέφρασε με μήνυμα του στην επίσημη ιστοσελίδα του Πρίγκιπα της Ουαλίας, ο Πρίγκιπας Κάρολος. 

Όπως αναφέρει, λυπήθηκε μαθαίνοντας τα τραγικά νέα και τονίζει ότι οι Έλληνες είναι στην σκέψη του και στις προσευχές του.
Το μήνυμα του:

«H σύζυγός μου κι εγώ θα θέλαμε να γνωρίζετε πόσο βαθιά λυπηθήκαμε μαθαίνοντας τα τραγικά νέα για τις απώλειες ανθρώπινης ζωής στις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική. Πάνω απ’όλα, συμμεριζόμαστε ολόψυχα την οδύνη των οικογενειών που θρηνούν θύματα,  και συμπάσχουμε με τους τραυματίες και όλους όσοι είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

Έχοντας ακόμα νωπές τις μνήμες της τόσο πρόσφατης και τόσο χαρούμενης επίσκεψής μας στην Αθήνα αλλά και της θερμής υποδοχής που μας επιφύλαξε ο Ελληνικός λαός, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι oι Έλληνες είναι στη σκέψη μας και στις προσευχές μας σ’ αυτήν την τόσο δύσκολη ώρα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top