Συγκλονίζει η Άβα Γαλανοπούλου: «Δε θέλω να μπω πάλι στο νοσοκομείο»

Τι είπε στο star.gr η ηθοποιός μία ημέρα μετά το δικαστήριο κατά του πρώην συντρόφου της

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Άβα Γαλανοπούλου, η οποία όπως υποστηρίζει, έπεσε θύμα απάτης από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος καταχράστηκε το υπέρογκο ποσό του 1.240.000 ευρώ.

«Λυπάμαι δεν μπορώ να σας πω πολλά. Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου. Δεν αισθάνομαι καλά… Δε θέλω να μπω και πάλι στο νοσοκομείο», είπε στο star.gr με σπασμένη φωνή.

Η Άβα Γαλανοπούλου με τον Σπύρο Παπαδόπουλο έξω από το δικαστήριο

«Αυτή τη στιγμή που σας μιλάω δεν μπορώ να ανασάνω. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ελπίζω να πάνε όλα καλά στις 29 Ιουνίου. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας», πρόσθεσε δίχως να μπορεί να κρύψει την ταραχή της.

Το πρωί της Δευτέρας 12 Ιουνίου, ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στη Λάρισα και στο πλευρό της ήταν τόσο οι φίλοι της, Σπύρος Παπαδόπουλος και Μαρίνα Ασλάνογλου, όσο και ο δικηγόρος της, Δημοσθένης Πέππας.

Ο «γολγοθάς» της Άβας Γαλανοπούλου

Η Άβα Γαλανοπούλου γνώρισε τον πρώην σύντροφό της στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2006, όταν εκείνος πήγε να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Όταν ανακάλυψε ότι ο ίδιος ήταν παντρεμένος με παιδιά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, εκείνος όμως τη διαβεβαίωσε ότι ο γάμος του ουσιαστικά είχε τελειώσει.

Η ηθοποιός έκανε υπομονή και μάλιστα του εμπιστεύτηκε, όχι μόνο τη διαχείριση των οικονομικών της, αλλά και τα χρήματα που είχε στην άκρη για να τα επενδύσει.

Το 2011, μετά την οξεία περιτονίτιδα που υπέστη η ηθοποιός, ζήτησε πίσω τα χρήματά της, εκείνος όμως δεν της τα επέστρεφε και τότε άρχισε ο εφιάλτης της.

 

Ρεπορτάζ: Μίτση Σκέντζου

e-mail: mskentzou@star.gr
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top