Μουκίδης VS Σφακιανάκης: Του απαγορεύει να ερμηνεύει τα τραγούδια του

Κόντρα μεγατόνων στην ελληνική μουσική σκηνή

Μουκίδης VS Σφακιανάκης: Μεγάλο ’’όχι’’ στα τραγούδια του

Αντιμέτωπος με ένα νέο… πρόβλημα βρίσκεται ο Νότης Σφακιανάκης, αφού ο Γιώργος Μουκίδης του απαγορεύει να λέει δημόσια κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες που του έχει υπογράψει.

Ο γνωστός συνθέτης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook γνωστοποίησε πως αποστέλλει εξώδικο στον τραγουδιστή με την οποία απαγορεύει την δημόσια εκτέλεση των εν λόγω τραγουδιών.

«Με εξώδικο που θα επιδοθεί-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου από τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη», αναφέρει στην ανάρτησή του, ενώ είχε προηγηθεί ένα post, σε κόκκινο φόντο με μαύρα γράμματα, με τις λέξεις «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κ. Νότη Σφακιανάκη».

Ο συνθέτης, που μετά την κοινοποίηση του εξωδίκου του, δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια για την απόφασή του αυτή, επέστρεψε δριμύτερος σήμερα επικρίνοντας κι αυτός με τη σειρά του τους θαυμαστές του λαϊκού τραγουδιστή και χαρακτηρίζοντάς τους «πρόβατα».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μετά από όλα αυτά τα «γλυκόλογα» που διάβασα χθες στον «τοίχο» μου και στην σελίδα μου από ορισμένους φάν του «αυτοκράτορα» κατάλαβα τελικά γιατί έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία στις τάξεις τους το τραγούδι του πρώην συνεργάτη μου «Πρόβατα».
Έτσι εξηγούνται όλα...!!!
Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς και Χρόνια πολλά
(μέρα που είναι σήμερα)σε όλους, αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας και κάθε ευφυΐας....»


Ο λόγος που ο συνθέτης πήρε την απόφαση αυτή δεν ανακοινώνεται, πιθανολογείται ωστόσο πως είτε έχει σχέση με την  εμφάνιση του Νότη Σφακιανάκη στην Αλβανία πριν από μερικές ημέρες.

Να υπενθυμίσουμε πώς ορισμένα από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Νότης Σφακιανάκης και φέρουν την υπογραφή του Γιώργου Μουκίδη είναι: Δεν Σε Χρειάζομαι, Ένα Γράμμα, Η Στέλλα Η Σμυρνιά, Μια Ματιά Σου Μόνο Φτάνει και Να Ξαναρθείς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top