Αρχίζουν τα δύσκολα για τη Meghan Markle!

Πρέπει να υποκλίνεται μπροστά στην Kate

Η Meghan Markle, η πριγκίπισσα του Sussex πλέον, αναμένεται να περάσει έξι σκληρούς μήνες εκπαίδευσης ώστε να συνηθίσει το αυστηρό και απαιτητικό βασιλικό πρωτόκολλο.

Η ίδια η βασίλισσα Ελισσάβετ είναι αυτή που έδωσε τις απαιτούμενες εντολές αναθέτοντας το ρόλο του αυστηρού εκπαιδευτή, σε έμπιστη βοηθό της: την 49χρονη Αυστραλή Σαμάνθα Κοέν στην οποία στο Buckingham έχουν δώσει το παρατσούκλι Πάνθηρας.

Ανάμεσα στα άλλα θα πρέπει να συνηθίσει και να υποκλίνεται στη συνομήλική της Κate - είναι και οι δύο 36 χρόνων - διότι αυτό επιτάσσει το πρωτόκολλο. Η δούκισσα του Cambridge ως σύζυγος του δεύτερου διαδόχου του θρόνου είναι ιεραρχικά ανώτερη της.

ΗΤΑΝ ΚΟΠΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΣ ΜEGHAN

Για το νυφικό της Μeghan που ήταν κομψό αλλά λιτό ειπώθηκαν πολλά. Ορισμένοι είπαν ότι η δημιουργός Κλερ Γουάιτ Κέλερ εμπνεύστηκε από το νυφικό του Givenchy που φορούσε η Οντρει Χέπμπορν στην ταινία της Έξυπνο Μουτράκι. Όμως ίσως η Μeghan να είχε στο μυαλό της μία άλλη πριγκίπισσα την Άντζελα, η οποία το 2000 είχε παντρευτεί στη Νέα Υόρκη, τον πρίγκηπα Μαξιμιλιανό του Λίχτενστάιν και το νυφικό της ήταν απέριττο και λιτό επίσης.

 

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΕΖΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜEGHAN

Στον γάμο της κόρης της φάνηκε συγκινημένη αλλά έξω από τα νερά της...Την Παρασκευή εθεάθη έξω από το σπίτι της στο Λος Άντζελες να πηγαίνει βόλτα τα σκυλιά της. Ξανά πίσω στην καθημερινότητά της.

Η Ντόρια Ράγκλαντ ήταν το μόνο μέλος της οικογένειας της Μeghan που παρευρέθη στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top