H Φουρέιρα της "Μεγάλης Αλβανίας" Εθνικιστική πρόκληση από την τραγουδίστρια

Η φωτογραφία με Αλβανό τραγουδιστή που έχει προκαλέσει σάλο - Νέα ενημέρωση: 20:39

Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει την Ελένη Φουρέιρα να σχηματίζει με τα χέρια της τον αλβανικό αετό. 

Η τραγουδίστρια πόζαρε από την Λισαβόνα στο πλευρό του εκπροσώπου της Αλβανίας στην Eurovision, Eugent Bushpepa, και σχημάτιζαν από κοινού ένα σύμβολο αμιγώς εθνικιστικό. Ο αλβανικός αετός χρησιμοποιείται από τα μέλη της παραστρατιωτικής οργάνωσης UCK, που πιστεύει στην «Μεγάλη Αλβανία». Οι Αλβανοί εθνικιστές οραματίζονται την απελευθέρωση όλων των υπόδουλων ομοεθνών τους και την προσάρτηση εδαφών. Οι βλέψεις τους φτάνουν μέχρι την Ήπειρο και την Κέρκυρα! 

Δεν ήθελε πολύ μέχρι να αρχίσει το "κράξιμο" στα social media. Οι χρήστες χαρακτηρίζουν την Ελένη Φουρέιρα ως... προκλητική.

Για την ώρα, τόσο η ίδια, όσο και οι εκπρόσωποί της δεν έχουν τοποθετηθεί για το λόγο που προέβη σε αυτή την ενέργεια και δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι ατόπημα ή εσκεμμένη κίνηση. 

Να υπενθυμίσουμε, ότι μέχρι πριν από μερικά χρόνια, δεν είχε καν τοποθετηθεί ανοιχτά για την καταγωγή της. Ή μάλλον "έριχνε" στάχτη στα μάτια, αποδίνοντας το "μαλλί αφάνα" και το juicy κορμί της στην... Μεξικανική (;) καταγωγή της. 

Τα χρόνια πέρασαν, τα "ταμπού" έφυγαν και τώρα η εκπρόσωπος της Κύπρου στο μουσικό διαγωνισμό όχι μόνο "δείχνει" ανοιχτά την Αλβανική καταγωγή της, αλλά προέκυψε και... εθνικίστρια.

Σε κάθε περίπτωση, ένα μάθημα ιστορίας χρήζει αναγκαίο.

  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top