Η Hurriyet την υποδέχεται με διθυραμβικά σχόλια τη Γλυκερία στην Τουρκία

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο η τουρκική εφημερίδα

Αν και ο Ερντογάν αλλά και τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης χτυπούν τα τύμπανα σε προκλητικούς, για την Ελλάδα, ρυθμούς δεν συμβαίνει το ίδιο  όταν πρόκειται να τραγουδήσει η Γλυκερία στην Τουρκία. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στην Κωνσταντινούπολη στις αρχές Απριλίου και η «Hurriyet» την υποδέχεται με διθυραμβικά σχόλια.

Οι Τούρκοι λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής φαίνεται πως περιμένουν πως και πως την Γλυκερία. Με τίτλο  η «βασίλισσα του ρεμπέτικου στο Ις Σανατ» η εφημερίδα «Hurriyet»  διαφημίζει την βραδιά που η Ελληνίδα τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στην Κωνσταντινούπολη.

Η εφημερίδα, που κατά καιρούς  εξαπολύει επιθέσεις στην Ελλάδα, γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση, διθυράμβους για την Γλυκερία.  Παραθέτει το βιογραφικό της και τις συνεργασίες με Έλληνες και τούρκους καλλιτέχνες. «Η Ελληνίδα ντίβα είναι μια από τους δημοφιλέστερους  τραγουδιστές του ρεμπέτικου στην Ευρώπη»  γράφει  και την επαινεί για την φωνή της και τις μουσικές της ερμηνείες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γλυκερία θα εμφανιστεί στην Πόλη. Άλλωστε οι Τούρκοι μουσικόφιλοι δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση  στην τραγουδίστρια και την υποδέχονται πάντα ιδιαίτερα θερμά.

Παρακολουθήστε το βίντεο…

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top