Ο Πλούταρχος μιλά για τον Παντελίδη: Άλλαξα γνώμη γι' αυτόν όταν τον συνάντησα...

Δηλώνει πως του έχουν γίνει προτάσεις για talent shows αλλά τις απέρριψε

Ο Πλούταρχος μιλά για τον Παντελίδη που γνώρισε

Στην αποκάλυψη ότι του έχουν γίνει πολλές προτάσεις για να συμμετέχει σε talent shows έκανε ο Γιάννης Πλούταρχος.

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω βοηθήσει πολύ την τηλεόραση, υπό την έννοια πως δεν θα βρουν κάτι πιπεράτο όσον αφορά τη ζωή μου. Από την άλλη, όντως μου έχουν γίνει προτάσεις για μουσικά talent shows, αλλά από φύση δεν μου αρέσει να κρίνω. Αυτό, όμως, που θα είχε ενδιαφέρον είναι να κάνουν μια εκπομπή με μουσικές αντιθέσεις: Να βάζεις ένα λαϊκό τραγουδιστή να ερμηνεύσει ένα ροκ τραγούδι και το ανάποδο. Αν γινόταν ένα project σαν αυτό, ίσως και να με ενδιέφερε να συμμετάσχω» δηλώνει o δημοφιλής τραγουδιστής στο περιοδικό People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Όσον αφορά τα μουσικά talent shows, δηλώνει ότι τα έχει παρακολουθήσει αποσπασματικά και ξεχώρισε κάποια παιδιά: «Δεν ξέρω κατά πόσο εύκολο ήταν για τα ίδια να διαχειριστούν σωστά τη δημοσιότητα που τους δόθηκε. Το 98% των συγκεκριμένων παιδιών δεν αποκτούν μια καλλιτεχνική οντότητα».

Ανάμεσα στο 2% που έχουν ξεχωρίσει ανήκουν ο Νίκος Οικονομόπουλος όσο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που – όπως τονίζει – «όντως έχουν σημειώσει μια αξιόλογη πορεία» .

Ο Γιάννης Πλούταρχος μιλά και για τον Παντελή Παντελίδη, με τον οποίο συνεργάστηκαν το 2014 στο νυχτερινό κέντρο Teatro.

«Η συνεργασία μας αποφασίστηκε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Ο Παντελής ήταν αμφισβητήσιμος από τους περισσότερους στο χώρο μας, αλλά και από μένα τον ίδιο. Όταν, όμως, συνειδητοποίησα το μεγάλο του ταλέντο, είδα το καινούριο που έφερε ο Παντελής. Μίλησε αμέσως στις καρδιές των ανθρώπων. Με το προσωπικό του μουσικό στιλ ανέτρεψε το μέτρο στο στίχο και παρουσίασε με το δικό του τρόπο μελωδίες που ο κόσμος τις αγάπησε και ταυτίστηκε μαζί τους. Όταν τον συνάντησα από κοντά, διαπίστωσα πόσο εξαιρετικό παιδί ήταν. Ευγενέστατος. Σεβόταν και το μυρμήγκι. Έχω να σου πω μόνο τα καλύτερα. Και θα επαναλάβω πως ήταν ένα εξαιρετικά ταλαντούχο παιδί, που κανείς μας δεν το πήρε χαμπάρι από την αρχή» σημειώνει.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top