"Ο άντρας των ονείρων μου"... Ρένος Χαραλαμπίδης αποκαλύπτεται στο star.gr

Πρωταγωνιστεί στο καθημερινό σήριαλ του Star και κλέβει καρδιές ως "θείος Ντίνος"

Αποκλειστικά στο star.gr, ο Ρένος Χαραλαμπίδης

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης ωρίμασε, έγινε ακόμη γοητευτικότερος και για πολλές γυναίκες είναι σίγουρα ο άντρας των ονείρων τους! Για τους άντρες πάλι, είναι ο κολλητός που πολλοί θα ήθελαν. Έχει χιούμορ, συχνά αυτοσαρκάζεται (δείγμα υψηλής ευφυίας) και διαθέτει αστείρευτο ταλέντο. 

Ποιός δε θυμάται άλλωστε και δεν αγάπησε τον Ρένο Χαραλαμπίδη ως απίστευτο Θανάση Καλημέρη στην τηλεοπτική σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα»; Αυτοδίδακτος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, έχει πρωταγωνιστήσει στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης έχει ασχοληθεί και με τη σκηνοθεσία: η κωμωδία ‘’No Budget Story’’ σημάδεψε τη δεκαετία του ’90 και βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, αλλά και στην Κωνσταντινούπολη. Με την πρώτη του κιόλας ταινία ξεκίνησε μια ολόκληρη σχολή με τη φιλοσοφία του γύρω από τον κινηματογράφο.

Ακολούθησαν το 2000 τα «Φτηνά Τσιγάρα», «Η Καρδιά του Κτήνους» το 2005 και τα «4 Μαύρα Κουστούμια».

Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις επιτυχίες του ταλαντούχου ηθοποιού, ο οποίος δε φοβήθηκε ποτέ να δοκιμαστεί: από το θέατρο στην τηλεόραση, στο μιούζικαλ, στη σκηνοθεσία, και φέτος ξανά στην τηλεόραση ως «θείος Ντίνος» στην καθημερινή κομεντί «Ο άντρας των ονείρων μου», που προβάλλεται από τις 2 Οκτωβρίου στο Star.

Mε τη συμπρωταγωνίστριά του Άννα Ανδριανού στα γυρίσματα της σειράς

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στο star.gr για τη φετινή συνεργασία.

«Είναι πολύ σημαντικό να έχεις καλούς συνεργάτες σε μια δουλειά, και εδώ αυτό υπάρχει. Αλλά το πιο ουσιαστικό είναι ότι εδώ γίνεται αληθινή προσπάθεια για κάτι καλό, κι ας είναι μια καθημερινή σειρά», είπε αρχικά.

Mε τη συμπρωταγωνίστριά του Άννα Ανδριανού στα γυρίσματα της σειράς

Ακόμη, ο ηθοποιός επεσήμανε ότι υπάρχει μια προκατάληψη όσον αφορά τις καθημερινές τηλεοπτικές σειρές:

«Υπάρχει μια προκατάληψη όσον αφορά τις καθημερινές σειρές, ότι υστερούν σε ποιότητα. Αλλά εδώ γίνεται πραγματική δουλειά, όλα είναι προσεγμένα, οι ηθοποιοί ερχόμαστε διαβασμένοι και απόλυτα έτοιμοι για το γύρισμα, υπάρχει ένας επαγγελματισμός, κι αυτό θέλουμε να το εισπράξει και το κοινό!»

 

Της Σοφίας Γαλάνη

(s.galani@star.gr)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top