Προκλητικό βίντεο ράπερ που γυρίστηκε μέσα σε εκκλησία - Οργισμένη αντίδραση της Μητρόπολης Θήρας

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Η εικόνα του ράπερ Ρικ Ρος να χορεύει και να τραγουδά μέσα στον ιερό ναό του Αγίου Ευστρατίου στον Βουρβούλο της Σαντορίνης, με φόντο τις εικόνες, μπροστά στην Αγία Τράπεζα, έχει προκάλεσει σάλο! 

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Santorini Greece" γυρίστηκε στα σοκάκια του νησιού αλλά και μέσα στην εκκλησία, χωρίς να πάρουν τη σχετική άδεια σύμφωνα με την Ιερά Μητρόπολη Θήρας, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΘΗΡΑΣ, ΑΜΟΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

«Με θλίψη σήμερα λάβαμε γνώση της χρήσεως του εσωτερικού χώρου του Ιερού Ναού Αγίου Ευστρατίου Βουρβούλου Θήρας ως «σκηνικού» για την κινηματογράφηση μουσικού βίντεο. Το επαίσχυντο αυτό γεγονός συνέβη χωρίς καμία γνώση και άδεια της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού & Νήσων. Αυθημερόν διατάχθηκε πειθαρχική διαδικασία για την εξακρίβωση των συνθηκών του περιστατικού και την απόδοση ευθυνών για τη βεβήλωση του ιερού χώρου, ενώ θα ζητηθεί και δικαστική προστασία κατά παντός υπευθύνου"

Στο βίντεο κλιπ εναλλάσσονται οι εικόνες της εκκλησίας, με πλάνα από ημίγυμνα μοντέλα, τοπία του νησιού αλλά και κατοίκους οι οποίοι δεν είχαν ιδέα ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο συγκεκριμένο βίντεο. 

 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top