Kristen Stewart: Η διαφήμιση για το νέο άρωμα της Chanel υπό τους ρυθμούς της Beyonce

Δείτε το βίντεο

H Kristen Stewart, πρέσβειρα της Chanel από το 2014, επέστεψε για τη νέα καμπάνια του οίκου. Η 26χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση του αρώματος,  Gabrielle Chanel.

Το πρώτο άρωμα του γαλλικού οίκου μετά από 14 χρόνια, συστήνεται στο κοινό με ένα εντυπωσιακό φιλμ. 

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ringan Ledwidge, η Kristen Stewart  βγαίνει από τη ασφάλεια του κουκουλιού, τρέχοντας απελευθερωτικά, σπάζοντας τον τοίχο σε μια προσπάθεια να κατακτήσει την ελευθερία και την υπόσχεση της νέας αυγής που υπάρχει στην άλλη πλευρά. Με το μίνιμαλ backround, τον ιδιαίτερο φωτισμό και τους ήχους του Runnin της Beyoncé, το φιλμ γιορτάζει την εξαιρετική σύγχρονη θηλυκότητα που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αποφασιστικότητα και την ανεξαρτησία. 

«Εσκεμμένα ακολουθήσαμε την αντίθετη γραμμή από την αφήγηση», εξηγεί ο Thomas du Pré de Saint-Maur, επικεφαλής Global Creative Resources για τη σειρά Chanel Fragrance & Beauty και Fine Watches & Jewelry και προσθέτει: 

«Θέλαμε να τονίσουμε ένα συναίσθημα, το οποίο γίνεται αντιληπτό σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, να περιγράψουμε μια αίσθηση αντί να πούμε μια ιστορία. Η αναφορά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και πολύ περισσότερο στην Gabrielle Chanel, είναι κάτι καινούργιο για τον Οίκο. Αντί να επαναλάβουμε την ιστορία της ζωής της, επιλέξαμε να εστιάσουμε στην ελευθερία της και στην επαναστατική -στην καρδιά- προσωπικότητά της. Κατά την άποψή μου, αυτό είναι πιο δύσκολο να το βρεις και γίνεται όλο και πιο απαραίτητο σήμερα. Το να είσαι ο εαυτός σου και να παραμένεις αληθινός είναι χαρακτηριστικά που τα δίδαξε η Gabrielle Chanel, είναι ένα παγκόσμιο μήνυμα -σημαντικό σήμερα όσο ποτέ, είναι αυτό στο οποίο ευχόμαστε να φθάσει κάθε γυναίκα. Με την Kristen Stewart και αυτό το φιλμ, το οποίο ξεφεύγει από το πλαίσιο της αφήγησης και διατηρεί μόνο το πνεύμα, θέλουμε να αγγίξουμε όλες τις γυναίκες αλλά ταυτόχρονα και κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Κανείς δεν θα το βιώσει με τον ίδιο τρόπο. Εξαρτάται από τις αντιλήψεις, τις εμπειρίες του, την προσωπικότητά του και τα συναισθήματά του. Με αυτό το φιλμ θα αγγίξουμε κάθε γυναίκα, μέσα από όλες τις γυναίκες». 

Πηγή βίντεο: ΑP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top