Αυτή είναι η καλλονή από την Ιεράπετρα που διαπρέπει στο μόντελινγκ παγκοσμίως

Ο Κριστιάν Λουμπουτέν πέφτει... στα πόδια της!

Αυτή είναι η καλλονή από την Ιεράπετρα που διαπρέπει στο

Από το Βερολίνο στην Ιεράπετρα και πάλι πίσω είναι η Ελίζαμπεθ Αρώνη, που ανήκει στα ανερχόμενα αστέρια του μόντελινγκ.

Γεννήθηκε στη Γερμανία και ήρθε στα εφηβικά της χρόνια στην Ελλάδα. Ένα τυχαίο περιστατικό οδήγησε σε μια φωτογράφηση και αυτή, με τη σειρά της, οδήγησε σε άμεση αλλαγή των επαγγελματικών της. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Thema People, η Ελίζαμπεθ ακολούθησε τη σχεδιάστρια μόδας θεία της στη Γερμανία σε μια φωτογράφιση των ρούχων της, από περιέργεια, κι εκεί την ανακάλυψαν και της πρότειναν να φωτογραφηθεί επαγγελματικά!

Η Ελλάδα της λείπει πολύ, όμως τη νοσταλγία αυτή εξαργυρώνει με συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του χώρου, όπως ο Κριστιάν Λουμπουτέν, που την επέλεξε για να διαφημίσει τα προϊόντα του.

Το βιογραφικό της πια είναι γεμάτο σπουδαίες δουλειές, καμπάνιες κι εξώφυλλα, όπως της αμερικάνικης Vogue (δεν το λες κι εύκολο κατόρθωμα!), συμμετοχές σε εβδομάδες μόδας και συνεχείς φωτογραφήσεις. Η ίδια, βέβαια, γνωρίζει ότι το επάγγελμα αυτό έχει ημερομηνία λήξης, οπότε φρόντισε να παρακολουθήσει και μαθήματα υποκριτικής. Το σίγουρο είναι ότι η Ελίζαμπεθ έχει πολύ μέλλον στο φακό και τις πασαρέλες και ήρθε για να μείνει!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top