Διπλή χαρά για Τότσικα - Ρέβη: περιμένουν δίδυμα!

Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης η φωτογράφος

Διπλή χαρά για Τότσικα - Ρέβη: περιμένουν δίδυμα!

​Εις διπλούν θα έρθει ο πελαργός για τον Αποστόλη Τότσικα και τη Ρούλα Ρέβη, οι οποίοι, λίγες ημέρες πριν την πρώτη επέτειο του γάμου τους, έμαθαν ότι η φωτογράφος κυοφορεί δίδυμα!

Η Ρούλα διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», πριν από λίγες ημέρες έμαθε από τον γιατρό της ότι οι αιματολογικές εξετάσεις δείχνουν πως θα φέρει στον κόσμο δίδυμα.

110615184124_4442.jpg
(Η Ρούλα Ρέβη σε πρόσφατη βόλτα της με τη Ζέτα Μακρυπούλια, στις αρχές του μήνα, στη Γλυφάδα)

Το ζευγάρι, που στις 26 του μήνα συμπληρώνει ένα χρόνο γάμου, πετάει στον έβδομο ουρανό, με τον Αποστόλη να προσέχει ακόμα περισσότερο τη Ρούλα και, μάλιστα, να έχει αναλάβει όλες τις δουλειές του σπιτιού και να απουσιάζει από το διαμέρισμά τους, στην περιοχή του Λυκαβηττού, μόνο για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

310515084408_8401.jpg

Θυμίζουμε ότι, τόσο ο ηθοποιός, όσο και η φωτογράφος, δεν έχουν μιλήσει ανοικτά για τον επικείμενο ερχομό του πελαργού, ωστόσο, η φουσκωμένη κοιλίτσα της Ρούλας «πρόδωσε» το όμορφο μυστικό… Αποστόλης και Ρούλα παντρεύτηκαν στις 26 Ιουνίου του 2014, με πολιτικό γάμο, στο Λος Άντζελες, έπειτα από επτά χρόνια σχέσης!

270614125920_0141.jpg
(Φωτογραφία από το γάμο, με τον κουμπάρο, Δημήτρη Γιαννέτο, στα αριστερά)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top