Τα δάκρυα της Sharon Osbourne για την ασθένεια του γιου της

Δεν κατάφερε να μείνει ψύχραιμη την ώρα της εκπομπής της

Μπορεί να έχει ένα σκληρό παρουσιαστικό, όμως η Sharon Osbourne είναι πάνω από όλα μητέρα και λυγίζει όταν κάτι άσχημο συμβαίνει στα παιδιά της.Όπως έγραψε και το Star.gr, ο γιος της Jack ανακοίνωσε σε συνέντευξή του ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και ότι το έμαθε δύο μόλις εβδομάδες αφότου έγινε κι εκείνος πατέρας. Χθες λοιπόν, κατά τη διάρκεια της εκπομπής στην οποία συμμετέχει «The Talk», η Sharon Osbourne, λύγισε μιλώντας για την περιπέτεια με την υγεία του γιου της.

«Είναι πολύ καλά και θέλω να ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματά τους, την καλοσύνη τους και την αγάπη που μας έστειλαν», είπε η παρουσιάστρια με λυγμούς, κάνοντας και τις συνεργάτιδές της να δακρύσουν.

«Όλη αυτή η αγάπη είναι πολύ σημαντική για την ασθένεια του Jack. Πιστεύω ότι η καλή ενέργεια και η προσευχή βοηθούν, οπότε πρέπει κι εμείς να σκεφτόμαστε θετικά και να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου και αυτό σίγουρα δεν μπορεί να βοηθήσει τον Jack», είπε.

Την Τετάρτη μάλιστα στην εκπομπή θα εμφανιστεί και ο ίδιος ο Jack να μιλήσει για την ασθένειά του και τότε είναι που η Sharon Osbourne θα πρέπει να βρει δύναμη για να κρατήσει την ψυχραιμία της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top