Δήμητρα Ματσούκα: «ο έρωτας μου κόβει την όρεξη»

«Δεν είχα ακραίες ερωτικές σχέσεις»

Δήμητρα Ματσούκα:  «ο έρωτας μου κόβει την όρεξη»

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town» της Κύπρου υποστηρίζει πως «ο έρωτας με κάνει πιο όμορφη, πιο γενναιόδωρη με τους άλλους και μου κόβει την όρεξη. Όταν ερωτεύομαι πάντα αδυνατίζω ανησυχητικά, σύμφωνα με τη μαμά μου».

Η ηθοποιός μίλησε για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα λέγοντας «οι φαντασιώσεις της ηρωίδας που υποδύομαι στο “μια πορνογραφική σχέση” είναι ακραίες. Δεν είχα ποτέ αντίστοιχες. Το ερωτικό παιχνίδι, όταν είμαι σε μια σχέση είναι κάτι που γίνεται χωρίς δεύτερη σκέψη , άλλωστε σε αυτές τις περιπτώσεις μιλάμε για ένστικτα στα οποία αφήνομαι με χαρά».

Οι καθημερινές συνήθειες της Ματσούκα έχουν ως εξής: «Ξυπνάω γύρω στις 11 ,παίρνω τηλέφωνο τη μαμά μου, πίνω το γάλα μου, υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι θα καπνίσω λίγο, κάνω πιλάτες, διαβάζω τις αναγνωστικές μου εκκρεμότητες, πάω σινεμά και προσπαθώ να χαμογελάω με ότι ανατρέπει τα σχέδια μου».

Όσο για τη σειρά που την θυμόμαστε όλοι ως Γωγώ ισχυρίζεται πως «δεν θα έκανα ξανά μια ανάλογη σειρά σαν το “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”» .

Αν δεν ήταν ηθοποιός, η ίδια δηλώνει πως θα γινόταν καλή διακοσμήτρια, αφού της αρέσει πολύ η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top