Elif: Η Αρζού κρυφακούει τη συζήτηση της Μελέκ και του Σελίμ

Όσα θα συμβούν στο επεισόδιο της Δευτέρας στις 17.30 στο Star

Η Αρζού βλέπει στο δωμάτιο του Ουμίτ τον Σελίμ με τη Μελέκ και αποχωρεί χωρίς να τη δουν.  Στη συνέχεια τους ακολουθεί στην καφετέρια του νοσοκομείου. Η Μελέκ και ο Σελίμ νιώθουν άσχημα επειδή είχαν υποψιαστεί τον Ουμίτ.  Η Αρζού κρυφακούει τη συζήτησή τους και μετά επιστρέφει στο δωμάτιο του Ουμίτ.

Πιστεύει πως ο Ουμίτ είναι με το μέρος της οικογένειας Εμίρογλου. Κατηγορεί τον Ουμίτ επειδή την κατάφερε να του ανοίξει την καρδιά της και υπόσχεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος, που το κάνει αυτό γιατί δεν θα επιτρέψει σε κανέναν άλλο να την κοροϊδέψει ξανά.  Ο Σελίμ λέει στην οικογένεια του πως η κατάσταση της υγείας του Ουμίτ βελτιώνεται και όλοι χαίρονται. Η Αρζού κουράζεται από την επιμονή της Ασουμάν και τηλεφωνεί στον Ερκούτ ζητώντας του να έρθει και να την πάρει μαζί του. Ο Ερκούτ κλείνει το τηλέφωνο.

  Η Γκόντζα δεν θέλει να πάει ο Ερκούτ να πάρει την Ασουμάν. Ο Ερκούτ συμφωνεί αλλά όταν φεύγει η Γκόντζα πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού για να πάρει τη γυναίκα του. Η Τουλάι αρρωσταίνει και ο Βεϊσέλ τη φροντίζει αλλά εκείνη του ζητάει να πάει στη δουλειά. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει απρόθυμα στη δουλειά και ο Μουράτ μένει σπίτι. Η Τουλάι κοιμάται και ο Μουράτ βρίσκει σε ένα κουτί μωρουδιακά.

  Η Τουλάι ξυπνάει και νιώθει ναυτία και ο Μουράτ βγάζει το συμπέρασμα πως η Τουλάι είναι έγκυος. Η Ελίφ κατασκευάζει ένα ρομπότ και η Μπερίλ ζηλεύει για άλλη μια φορά.  Η δασκάλα μιλάει στην τάξη για έναν διαγωνισμό τεχνολογίας στον οποίος μπορούν να πάρουν μέρος και όλα τα παιδιά ενθουσιάζονται. Ο Ουμίτ θέλει να φύγει από το νοσοκομείο αλλά η νοσοκόμα δεν του το επιτρέπει. Ο Ουμίτ  το σκάει…


Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top