Το «Traction» έχει γενέθλια: Συγκινεί ο Κώστας Στεφανής για τα 20 χρόνια!

«Όταν ξεκινήσαμε, το 1999 δεν ξέραμε που θα φθάσουμε»

Ιδιαίτερη ήταν το «Traction», αφού έγινε 20 χρονών! Σε αυτά τα χρόνια, ο κόσμος μας άλλαξε με ταχείς ρυθμούς. Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, ο Κώστας Στεφανής έκανε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και θυμήθηκε πως ξεκίνησε η συγκεκριμένη ιδέα και πώς εξελίχθηκε στη συνέχεια.

«To Traction γίνεται 20 χρονών. Για φανταστείτε! Όταν ξεκινήσαμε, το 1999 δεν ξέραμε που θα φθάσουμε. Όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν σαν να ανοιγοκλείσαμε απλά τα μάτια μας… Δεν είναι αλήθεια όμως! Τα χρόνια πέρασαν με πολύ δουλειά, πολύ μεράκι, πολύ αγωνία. Είμαστε ευτυχισμένοι, γιατί ζήσαμε όλη την εξέλιξη του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν από την εκπομπή πολλοί καλεσμένοι και φίλοι. Στην αρχή, η θεματολογία μας είχε να κάνει περισσότερο με το ράλι. Το ενδιαφέρον του κόσμου δεν ήταν πολύ μεγάλο, οπότε προσαρμοστήκαμε. Σίγουρα τα ράλι λείπουν από τη ζωή μου, μιας και έτρεχα και εγώ σαν συνοδηγός, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία».

Τι είπαν όμως και οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής για τα 20 χρόνια του «Traction»;

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
➢    Mercedes CLA: Ο Κώστας Στεφανής ταξίδεψε στο Μόναχο για να οδηγήσει τη νέα Mercedes CLA, ένα όχημα που διευρύνει τη γκάμα της μάρκας στα compact οχήματα. Το νέο coupe μοντέλο, διαθέτει τεχνολογικά συστήματα από τη μεγαλύτερη S-Class.
➢    VW T-Cross: Μάνος Στεφανής, Θωμάς Ευθυμίου και Ινώ Στεφανή, μας συστήνουν το ολοκαίνουργιο VW T-Cross. Ο λόγος για το νέο compact SUV, με το οποίο η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρει ακόμη μια πρόταση, στην πιο δημοφιλή κατηγορία της ευρωπαϊκής αγοράς. Φυσικά, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και αρκετές επιλογές κινητήρων ή κιβωτίου.
➢    Moto Guzzi V85 TT: Μπορεί κάποιος να πάει μπροστά κοιτώντας προς τα πίσω; Με το νέο V85 TT, η Moto Guzzi διατείνεται πως μπορεί. Το πρώτο «κλασικό» μεγάλο on-off, μεταφέρει την παραδοσιακή οπτική προηγούμενων μοντέλων ενώ ευθυγραμμίζεται με τις σύγχρονες επιταγές. Ξεχωριστό, άνετο, φιλικό και φιλόξενο για τον ή τους, αναβάτες έχει ήδη αποκτήσει το κοινό του.
➢    Airlift: Τα τελευταία χρόνια οι μετακινήσεις με ελικόπτερο γίνονται όλο και πιο συχνές. Η Airlift είναι από τις πρώτες εταιρείες, που δραστηριοποιήθηκαν στον τομέα, προσφέροντας δυνατότητα όχι μόνο απλών μετακινήσεων αλλά και μεταφοράς ασθενών από τα ελληνικά νησιά.

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας,
Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή, Νώντας Δουζίνας
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top