Αλίκη Κατσαβού: «Εκείνη την ημέρα το ήξερα ότι ο Κώστας Βουτσάς θα φύγει»

Όσα είπε η σύζυγος του αγαπημένου Έλληνα ηθοποιού για τον θάνατό του

Αλίκη Κατσαβού: Δεν υπάρχει η σκέψη για νέο σύντροφο / βίντεο mega

Τρία χρόνια έχουν περάσει από όταν ο μεγάλος μας κωμικός, ο «αιώνιος» έφηβος Κώστας Βουτσάς, έφυγε από τη ζωή, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο Αττικόν.

Πασίγνωστοι Έλληνες που υπήρξαν ζευγάρι - Οκτώ «άγνωστοι» έρωτες

Με τον παιχνιδιάρικo χαρακτήρα του και μπριόζικο παίξιμό του, ο Κώστας Βουτσάς δημιούργησε ένα ιδιαίτερο τύπο κωμικού ηθοποιού, που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Γοητευτικός, γυναικοκατακτητής, εξωστρεφής και  με στόφα μεγάλου ηθοποιού, ο Κώστας Βουτσάς διέγραψε τεράστια, επιτυχημένη καριέρα 70 ετών. Ήταν από τους σταρ που σημάδεψαν τον ελληνικό κινηματογράφο.

Σαν σήμερα, τον Ιούνιο του 2019 η τελευταία σύζυγος του πολυαγαπημένου Έλληνα ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού μίλησε για τη γνωριμία τους, τον ερχομό του μικρού Φοίβου, αλλά και τις τελευταίες στιγμές του αείμνηστου Κώστα Βουτσά.

«Ήταν ο ορισμός της ζωής. Γιατί αν η ζωή ήταν πρόσωπο θα ήταν ο Κώστας Βουτσάς. Ξύπναγε με το ίδιο κέφι κάθε πρωί, το ίδιο χαμόγελο, διάθεση να αγαπήσει όλο τον κόσμο από την αρχή περισσότερο, να δημιουργήσει και να δουλέψει», είπε αρχικά η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ημέρα που ο Κώστας Βουτσάς μπήκε στο νοσοκομείο αλλά και τι ήταν αυτό που της ζήτησε: «Την τελευταία φορά που μπήκε στο νοσοκομείο δεν ήθελε να φύγει. Όταν μπόρεσε να κουνήσει τα χείλη του, το πρώτο πράγμα που είπε "θέλω να βγω γρήγορα έξω". Αυτή ήταν η λαχτάρα του. Να ζήσει. Ακόμη και εκεί στην πιο δύσκολη στιγμή που οι γιατροί μάς έλεγαν πως οι πιθανότητες είναι εναντίον μας, ο Κώστας ήταν παράδειγμα για όλους μας… Ένιωθα πως "είναι ο Κώστας και θα βγει". Γιατί ο Κώστας δεν μπορούσε να πεθάνει. Ήταν ο Κώστας».

Κατσαβού: Τα δημοσιεύματα για την περιουσία του Βουτσά που την εξόργισαν

Φανερά συγκινημένη μίλησε για τις τελευταίες ώρες του Κώστα Βουτσά λέγοντας πως την ημέρα που έφυγε τελικά από τη ζωή, εκείνη το είχε αισθανθεί. «Μέσα μου φώλιαζε ένας φόβος απροσδιόριστος, προφανώς ήταν αυτό, τον έδιωχνα, έλεγα πως είναι ο Κώστας και θα βγει, γιατί ο Κώστας δεν μπορούσε να πεθάνει. Ήταν ο Κώστας. Ενημερώθηκα ότι έφυγε από τη ζωή από τη μικρή του κόρη που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ. Εκείνη την ημέρα το ήξερα ότι θα πεθάνει. Το ένστικτο μαζί με τα λόγια των γιατρών, η εικόνα του που είχα από το επισκεπτήριο εκείνης της ημέρας, έβλεπα ότι η κουρτίνα έπεφτε, άλλο ότι δεν ήθελα να το δεχθώ. Απλά το περίμενα...».

 

 

Η διαφορά ηλικίας με τον Κώστα Βουτσά

Πολλές φορές, η Αλίκη Κατσαβού είχε μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Ωστόσο, υπήρχαν κάποιοι που υποστήριζαν ότι ο Κώστας Βουτσάς δεν θα έπρεπε να γίνει μπαμπάς σε τόσο μεγάλη ηλικία.

Ο γιος του Κώστα Βουτσά, Φοίβος, γιόρτασε τα γενέθλιά του

«Ο Κώστας ήταν ο Κώστας. Δεν ήταν ένας 80άρης, δεν μπορούσα να τον μετρήσω με τα κοινά μέτρα των ανθρώπων και επίσης ήξερα ότι θα ήταν τέλειος πατέρας. Αφού ήθελε να με κάνει μάνα, θα ήταν τέλειος πατέρας και το είχε αποδείξει με τις τρεις κόρες του, φαινόταν ότι τον λάτρευαν άρα είχε κάνει καλά τη δουλειά του», σχολίασε η ίδια.

Οι σχέσεις με τις κόρες του Κώστα Βουτσά και η περιουσία

Κλείνοντας, η ηθοποιός ξεκαθάρισε τι συμβαίνει τελικά με την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά. «Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλα τα κορίτσια και δεν το λέω γιατί είμαι on camera. Και έχει καλές σχέσεις και ο Φοίβος. Απλώς είμαι σε μια φάση που δεν θέλω να μιλάω για τα κληρονομικά, γιατί είναι ένα κομμάτι που μπορούμε να το λύσουμε αγαπημένα, όπως είμαι σίγουρη ότι μπορούμε, ιδιωτικά, και νομίζω ότι δεν ενδιαφέρεται και ο κόσμος να μάθει αυτές τις λεπτομέρειες ζωής του Κώστα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top