Πασίγνωστοι Έλληνες που υπήρξαν ζευγάρι - Οκτώ «άγνωστοι» έρωτες

Παπαδοπούλου-Γιαννόπουλος, Κιμούλης - Αδαμάκη

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είχε - σχεδόν - μιλήσει για την Έλενα Ναθαναήλ και τον έρωτα στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, ψάξαμε και βρήκαμε έρωτες κρυφούς, κάποιους ξεχασμένους και άλλους καλά κρυμμένους από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν πέρασαν τα χρόνια ορισμένοι αποφάσισαν να παραδεχτούν αυτό που κάποτε όλοι σιγοψιθύριζαν... 

Σπεράντζα Βρανά - Κώστας Βουτσάς: Ραφτηκαν, αλλά δεν παντρεύτηκαν 

Η Σπεράντζα Βρανά είχε παντρευτεί δύο φορές, την πρώτη σε ηλικία 16 ετών έναν Έλληνα ναυτικό από την Αίγυπτο και τη δεύτερη το 1966 τον τραγουδιστή Παύλο Πατάκα, με τον οποίο έζησε μαζί τέσσερις δεκαετίες.

Όμως ο μεγάλος έρωτάς της ήταν ο Κώστας Βουτσάς. «Η σχέση μας πέρασε από πολλά στάδια. Μέχρι ξύλο έπεσε στον πρώτο μας μεγάλο καβγά», είχε πει η ίδια και πήραν τη μεγάλη απόφαση. Η Βρανά παρήγγειλε το νυφικό, ο Βουτσάς της έκανε δώρο ένα χρυσό ρολόι.

Αποφάσισαν ο γάμος να γίνει την άνοιξη και να ταξίδι του μέλιτος να είναι στην Ευρώπη. Όμως τότε ο Βουτσάς της είπε ότι μετά τον γάμο θα πρέπει να ξεχάσει το θέατρο και να γίνει καλή νοικοκυρά. Εκείνη δε δέχθηκε και χώρισαν.

Σπεράντζα Βρανά

Κώστας Βουτσάς

Δήμητρα Παπαδοπούλου – Γιώργος Γιαννόπουλος: Ήταν μαζί μία δεκαετία

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δήμητρα Παπαδοπούλου υπήρξαν ζευγάρι για 10 ολόκληρα χρόνια!

Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή του για τη σχέση του με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν έκατσε ένα παιδί. Μια από τις μεγαλύτερες μου σχέσεις, ήταν 10 χρόνια. Η Δήμητρα (Παπαδοπούλου) δεν ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδιά! Από εκεί βγήκε και το “πότε θα γίνω μάνα”! Με τη Δήμητρα είχα μια λογική να μην παίζω, γιατί δεν ήθελα να είμαι σαν ο γκόμενος της Δήμητρας. Και έχω να σου πω ότι όταν χωρίσαμε, με φώναξαν να παίξω».

Δήμητρα Παπαδοπούλου

Γιώργος Γιαννόπουλος

Γιώργος Κωνσταντίνου – Έλενα Ναθαναήλ: Εκείνος 35, εκείνη 22 

Λίγοι γνωρίζουν ότι η Έλενα Ναθαναήλ υπήρξε ζευγάρι με τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στην ταινία “Ξύπνα Βασίλη”, αλλά ο δεσμός τους πέρασε στα “ψιλά γράμματα”. Η σχέση των δύο πασίγνωστων ηθοποιών μαθεύτηκε, μόνο επειδή η Έλενα Ναθαναήλ μίλησε για αυτό σε μια συνέντευξη της το 1969. Συναντήθηκαν στο θέατρο όπου εμφανιζόταν ο Κωνσταντίνου, όταν η Ναθαναήλ είχε βρεθεί εκεί για να συναντήσει τον Φώτη Μεταξόπουλο σε επαγγελματικό ραντεβού. Βλέποντας την, ο Κωνσταντίνου αμέσως μαγεύτηκε από την ομορφιά της και προσπαθώντας να βρει πρόφαση για να της μιλήσει της ζήτησε μία από τις φωτογραφίες που κρατούσε στα χέρια της.

Εκείνος ήταν 35 ετών και η εκείνη 22. Ήταν πολύ ερωτευμένοι και έμεναν μαζί σε ένα διαμέρισμα στην οδό Ασκληπιού.

Το 1969, η Έλενα Ναθαναήλ σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Ρομάντσο» και στην Κική Σεγδίτσα είχε πει:

«Στον Γιώργο Κωνσταντίνου με τράβηξε ότι είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσωπικότητα, με πολλά και καλά αισθήματα. Μαλώνουμε, όπως μαλώνουν χιλιάδες ζευγάρια. Θεωρώ αληθινά κουτό και ψυχρό, άνθρωποι που ζουν μαζί και οι οποίοι δεν έχουν βασικές αντιρρήσεις, ο ένας για τον άλλο, να μη μαλώνουν. Δε βρίσκω φυσιολογικό, άνθρωποι που συνδέονται στενά, να μην τσακώνονται.

Δε θα ήταν άνθρωποι, θα ήταν από μάρμαρο. Ο Γιώργος είναι η πρώτη μου αγάπη. Είχα κάποια φλερτ με άλλους ανθρώπους που ήταν στην ζωή μου. Δε θυμάμαι να έκανα συγκρίσεις αυτών των ανθρώπων με τον Γιώργο. Ίσως γιατί δεν αποτέλεσαν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Ίσως γιατί δεν τους ένοιωσα, δεν τους έζησα και δεν τους πόνεσα όσο τον Γιώργο. Ήταν ασήμαντα φλερτ».

Στέφανος Κορκολής - Μαρί Κωνσταντάτου: Είχαν αρραβωνιστεί

Ο Στέφανος Κορκολής στις αρχές της δεκαετίας του ’90 υπήρξε ζευγάρι με τη νεαρή – τότε- ηθοποιό, Μαρί Κωνσταντάτου. Μάλιστα, για έναν χρόνο (1991-92) υπήρξαν αρραβωνιασμένοι.

Στέφανος Κορκολής

Στέφανος Κορκολής

Μαρί Κωνσταντάτου

Μαρί Κωνσταντάτου

Γιώργος Κιμούλης - Μίνα Αδαμάκη

Ο Γιώργος Κιμούλης είχε σχέση με τη Μίνα Αδαμάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες.

Ρούλα Κορομηλά - Άγγελος Διονυσίου: Έρωτας με άδοξο τέλος 

Η Ρούλα Κορομηλά είχε χωρίσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο Άγγελος Διονυσίου με την πρώτη σύζυγό του. Εκείνη την εποχή και οι δύο ήταν στο απόγειο της καριέρας τους και ο έρωτάς τους δεν εξελίχθηκε, όπως ενδεχομένως θα ήθελαν.

Ξένια Καλογεροπούλου - Γιάννης Φέρτης: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους 

Ξένια Καλογεροπούλου

Ξένια Καλογεροπούλου

Η Ξένια Καλογεροπούλου έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της ότι ο Γιάννης Φέρτης την είχε αφήσει, όταν ερωτεύτηκε τη νεαρή τότε ηθοποιό στο θίασο της, Τάνια Τσανακλίδου.

Σοφία Αλιμπέρτη - Άγγελος Διονυσίου: Έρωτας εξπρές 

Η Σοφία Αλιμπέρτη στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και ο Άγγελος Διονυσίου είχαν έναν σύντομο δεσμό που δεν κράτησε πολύ!
Σοφία Αλιμπέρτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top