Μητσοτάκης: Τι είπε για τη Μαρέβα, τον γάμο τους και τα παιδιά τους 

Συνέντευξη του πρωθυπουργού σε πιο «προσωπικό» ύφος      

Κυριάκος Μητσοτάκης Μαρέβα παιδιά

Συνέντευξη σε πιο «προσωπικό» ύφος έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν τις ευρωεκλογές,  στο madamefigaro.gr και στην Ελένη Καραγιάννη.   

«Τα παιδιά ήταν πάντα προτεραιότητά μου. Προσπαθούσα να είμαι εκεί όχι μόνο στις σημαντικές στιγμές, αλλά σε όλη τους τη διαδρομή. Και χαίρομαι πολύ γιατί έχουμε μια στενή σχέση και τώρα που έχουν μεγαλώσει. Έρχονται στις περιοδείες και τις ομιλίες μου» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, απαντώντας στο πώς  καταφέρνει  να βρίσκει τη χρυσή τομή ανάμεσα σε μια  απαιτητική καθημερινότητα και την προσωπική ζωή του. 

Μητσοτάκης στο Star: Εξετάζουμε και νέο πρόγραμμα «Σπίτι μου» 

«Με τον Κωνσταντίνο παίζουμε και μπάλα στην ίδια ομάδα. Αύριο, μάλιστα, διεκδικούμε το Κύπελλο στο τουρνουά αποφοίτων του σχολείου μας. Πιστεύω, με αξιώσεις. Προσπαθώ, έτσι, να βρίσκω χρόνο ώστε να είμαι μαζί τους. Γιατί, εκτός των άλλων, δεν θέλω μια μέρα να έχω τύψεις για αυτά που έχασα. Δεν είναι, φυσικά, εύκολο. Δεν λέω αυτό. Ξέρω ότι υπάρχουν γονείς που αγωνίζονται καθημερινά για τα απαραίτητα και ίσως δεν αφιερώνουν όσο χρόνο θα ήθελαν στις οικογένειές τους. Άλλοι, επίσης, που είναι μητέρες και πατέρες μαζί. Καθένας, προσπαθεί, όπως μπορεί. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θεωρώ ότι η ανταμοιβή του γονέα για την επαφή με τα παιδιά του είναι ανεκτίμητη» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ για τη σχέση με τα παιδιά του.   

Μητσοτάκης για τελικό Conference League: Ο Ολυμπιακός την κούπα!  

 

Μητσοτάκης για τη Μαρέβα: Πώς καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στον γάμο μας   

 

Όσον αφορά το ποιο είναι το δικό του tip για να λειτουργήσει μια μακροχρόνια σχέση, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε για τον γάμο του με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη

«Έχω μιλήσει ανοιχτά για τα κύματα που έχει περάσει ο γάμος μου, όπως νομίζω συμβαίνει και σε πολλά ζευγάρια. Εμπόδια τα οποία καταφέραμε, τελικά, να ξεπεράσουμε. Άλλωστε, σχέσεις χωρίς σύννεφα υπάρχουν μόνο στις ταινίες. Και αυτό σε πολύ λίγες. Εκείνο που έχει σημασία είναι να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, αγάπη και εκτίμηση. Να μπαίνεις στη θέση του άλλου και να τον κατανοείς. Να υποχωρείς, όταν πρέπει, αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό. Αλλά και να πείθεις με αγάπη. Βάζοντας στην πρώτη θέση τη σχέση και τα παιδιά, όταν υπάρχουν. Αρκεί να το θες και να πιστεύεις ότι αξίζει να δώσεις μια δεύτερη και τρίτη ευκαιρία για να κρατήσεις τη σχέση ζωντανή».

Εκλογές: Στη μάχη και η Μαρέβα με γυναίκες της Δυτικής Αθήνας 

Ο πρωθυπουργός μίλησε και για το πώς ονειρεύεται τη ζωή του όταν αποσυρθεί  από την πολιτική.   «Σίγουρα υπάρχει ζωή και μετά την πολιτική. Και είναι πολύ σημαντικό να ξέρει κανείς πότε να αποχωρεί από τις υποχρεώσεις του. Πάντως, προς το παρόν, νιώθω αρκετά νέος, δυνατός και ακμαίος ώστε να συνεχίσω να υπηρετώ την πατρίδα μου». 

Ο κ. Μητσοτάκης διευκρίνισε πάντως ότι θα τιμήσει «την εντολή που μας έδωσαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να κάνουμε τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος. Να πάμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά στο μονοπάτι του πολυδύναμου εκσυγχρονισμού που έχουμε χαράξει. Διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα του 2030».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top