Το ξέσπασμα της Δεληκάρη κατά Νατσιού για το χαστούκι στην εκκλησία 

Βελόπουλος: Να μην πάνε στην εκκλησία όσοι ψήφισαν τον γάμο ομόφυλων!

Πριν από λίγο, η βουλευτής Αγγελική Δεληκάρη, που «έφαγε»  το χαστούκι μέσα στην Εκκλησία, ξέσπασε μιλώντας στο κοινοβούλιο. 

Καβάλα: Υποψήφια βουλευτής της ΝΙΚΗΣ χαστούκισε την Αγγελική Δεληκάρη

Υπενθυμίζεται ότι πριν το «ξύλο» στη Βουλή μεταξύ Κωνσταντίνου Φλώρου και Βασίλη Γραμμένου, οι χειροδικίες είχαν ξεκινήσει από την εκκλησία, όταν υποψήφια βουλευτής της Νίκης χαστούκισε τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. 

Γραμμένος στο Star: Δέχθηκα γροθιές, με έπιασε από το λαιμό και με έσυρε  

«Δεν θα επιτρέψουμε ούτε σε εσάς ούτε σε κανέναν άλλον να σφετερίζεται την Εκκλησία ως δεξαμενή ψηφοφόρων. Ό,τι και να κάνετε κύριοι της Νίκης, θα συνεχίσω να πηγαίνω στην εκκλησία λόγω της πίστης μου, αλλά τώρα θα πηγαίνω και από δημοκρατικό καθήκον για να μην υποκύψω στις απειλές και τη βία».

Η βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε ότι ο κ. Νατσιός αρνήθηκε να αποδοκιμάσει τις «απαράδεκτες» δηλώσεις του βουλευτή του κόμματός του, Νίκου Παπαδόπουλου, με τη δικαιολογία του «αυθορμητισμού», και ανέφερε ότι, όσο ο πρόεδρος της Νίκης συνεχίζει να εκθειάζει τη λεκτική βία, δείχνει ότι δεν έχει σχέση με τον χριστιανισμό.

Βουλευτής της Νίκης επιχαίρει για το χαστούκι σε βουλευτή ΝΔ στην εκκλησία

Ταυτόχρονα, οι αρχηγοί των κομμάτων που βρίσκονται δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας, καλούν όσους ψήφισαν το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια να μην πηγαίνουν στην εκκλησία.  

Μητσοτάκης και Ιερώνυμος πάντως θα δώσουν τα χέρια στο Δήλεσι την Παρασκευή επιβεβαιώνοντας πως η περίοδος του «ιερού» πολέμου τελείωσε. 

Μητροπολίτης Λαρίσης: Έξω από το ναό μιλάει το τσίπουρο 

Οι βουλευτές θα βγουν το Πάσχα στις περιφέρειες και τις εκκλησίες. Όμως, όσοι ψήφισαν το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια δεν μπορούν να είναι ήσυχοι σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Λάρισας. 

«Το πρόβλημα είναι μετά το Πάσχα που έχουν μετατεθεί πολλά πανηγύρια του Αγίου Γεωργίου κλπ.. Εκεί το πρόβλημα δεν είναι ο ναός είναι έξω που μιλάει το τσίπουρο και έχουμε θεματάκια» δήλωσε στο Action24. 

Και η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου έριξε λάδι στη φωτιά, συνθέτοντας ένα πολιτικό τοπίο που αρχίζει να θυμίζει…ρινγκ.

Βουλή: Ο Βελόπουλος ζήτησε να δηλώσουν οι βουλευτές αν είναι… ομοφυλόφιλοι!

«Καλό θα είναι τις άγιες μέρες του Πάσχα όσοι από εσάς ψηφίσατε εκείνον τον αντιχριστιανικό νόμο του γάμου ομοφυλοφίλων να μην πάτε τις άγιες μέρες του Πάσχα στην εκκλησία για ψηφοθηρικούς λόγου» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προκαλώντας την αντίδραση της ΝΔ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ,     
 
«Είναι άθλιο από πρόεδρο κόμματος του κοινοβουλίου να απευθύνεται σε βουλευτές και να τους λέει ότι δεν μπορούν να πάνε σε ένα σημείο για τη ψήφο την οποία έδωσαν» απάντησε  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θάνος Πλεύρης.  

«Χρίζοντας τον εαυτό του «πορτιέρη» στην πίστη, ο πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος επιχειρεί επί της ουσίας να απαγορεύσει την είσοδο στις εκκλησίες σε όσους «τόλμησαν» να πράξουν το αυτονόητο για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.    

Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντως έχει προαναγγείλει το ταξίδι του για το Πάσχα στην Κέρκυρα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top