Καβάλα: Υποψήφια βουλευτής της ΝΙΚΗΣ χαστούκισε την Αγγελική Δεληκάρη

Τι λέει στο Star η βουλευτής της ΝΔ για την επίθεση που δέχτηκε

Δείτε το ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την επίθεση στη βουλευτή της ΝΔ

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη μέσα σε εκκλησία στην Καβάλα. Υποψήφια βουλευτής της ΝΙΚΗΣ χαστούκισε τη βουλευτή της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, επειδή ψήφισε τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Τα κόμματα και η ΝΙΚΗ καταδίκασαν την επίθεση.

Χαστούκισαν βουλευτή της Νέας Δημοκρατία

Η εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο στην Καβάλα ήταν γεμάτη πιστούς, όταν μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας η υποψήφια βουλευτής της ΝΙΚΗΣ, Αργυρώ Μπουγατσά αγανακτισμένη με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια πλησίασε τη βουλευτή της ΝΔ και τη χαστούκισε με δύναμη.

γγελική Δεληκάρη: Η βουλευτής της ΝΔ που δέχτηκε την επίθεση

Αγγελική Δεληκάρη: Η βουλευτής της ΝΔ που δέχτηκε την επίθεση

Αγγελική Δεληκάρη: Τι είπε η βουλευτής που δέχθηκε την επίθεση

«Ο παπάς απλά με καλωσόρισε, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας και φώναξαν “έξω έξω αίσχος αίσχος". Ήταν μαζί με άλλα δυο άτομα, νομίζω η κυρία και δεν ξέρω αν βρισκόταν ήδη στον ναό όταν πήγα εγώ ή αν κάποιος της τηλεφώνησε και ήρθε για αυτό τον λόγο. Πρώτη φορά την είδα», περιέγραψε η βουλευτής που δέχτηκε την επίθεση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Άννα Σταματιάδου.

Οι αναρτήσεις και η επιστολή μίσους πριν το χαστούκι 

Η κ. Μπουγατσά έκανε νέα ανάρτηση στο fb για το περιστατικό. Δεν αναφέρει κάτι περί εμπλοκής της σε αυτό, επιμένει όμως να ασκεί κριτική στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο!!! Ψήφισαν το πορνονομοσχέδιο και έχουν το θράσος να εισέρχονται στους ιερούς ναούς για τα ψηφαλάκια, αν είναι δυνατόν”.  Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το Star στις 5 Φεβρουαρίου είχε στείλει επιστολή μίσους στους βουλευτές Καβάλας.

«Δεν είναι προοδευτικοί όσοι προωθούν την αντζέντα ΛΟΑΤΚΙ αλλά οπισθοδρομικοί....  Σας κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου! Καταψηφίσετε το νόμο αυτό περί ''γάμου'' και τεκνοθεσίας ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Όσοι ψηφίσουν το επαίσχυντο αυτό νομοσχέδιο θα μας βρουν απέναντι τους!»

Στο προφίλ της η κ. Μπουγατσά δε δίνει πληροφορίες για το βιογραφικό της, όμως εκφράζει σθεναρά τα πιστεύω της και μέχρι και τις 18 Μαρτίου έκανε αναρτήσεις για τη ΝΙΚΗ. Στο παρελθόν ανέβαζε post κατά των εμβολίων, σχολίαζε ακόμη και την ελληνική συμμετοχή στη Εurovision!

Αργυρώ Μπουγατσά: H υποψήφια βουλευτής της ΝΙΚΗΣ που χαστούκισε τη βουλευτή της ΝΔ

Αργυρώ Μπουγατσά: H υποψήφια βουλευτής της ΝΙΚΗΣ που χαστούκισε τη βουλευτή της ΝΔ

ΝΙΚΗ: «Την παραπέμπουμε για διαγραφή»

Η επίθεση στη βουλευτή της ΝΔ προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ΝΙΚΗΣ.

«Είναι αδιανόητη πράξη και απαράδεκτη. Η ΝΙΚΗ άμεσα επιβεβαίωσε την αναστολή της κομματικής της ιδιότητας και την άμεση παραπομπή της στο πειθαρχικό με ερώτημα διαγράφης, αν δεν έχει ήδη αποχωρήσει από τις τάξεις της ΝΙΚΗΣ», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΙΚΗΣ, Δ. Θανασούλας.

Την επίθεση στην Αγγελική Δεληκάρη καταδίκασαν η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top