Βουλευτής της Νίκης επιχαίρει για το χαστούκι σε βουλευτή ΝΔ στην εκκλησία 

Ν. Παπαδόπουλος: Οι πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να μοιράζουν σφαλιάρες 

Επικρότησε ουσιαστικά την επίθεση εις βάρος της βουλευτού της ΝΔ Αγγελικής Δεληκάρη μέσα σε εκκλησία, για τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για  τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας σήμερα στη Βουλή. 

Καβάλα: Υποψήφια βουλευτής της ΝΙΚΗΣ χαστούκισε την Αγγελική Δεληκάρη

Ο ίδιος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι παρόμοια περιστατικά,, όπως αυτό από υποψήφια βουλευτή του κόμματός του, θα επαναληφθούν, επιχαίροντας για το περιστατικό. «Οι πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες» ανέφερε  για την ακρίβεια!

Αιτιολόγησε μάλιστα τον κίνδυνο επεισοδίων εις βάρος κυβερνητικών βουλευτών ως εξής:  

«Το είδαμε στο τελευταίο νομοσχέδιο που επιβλήθηκε η άποψη του 10% του πληθυσμού στο θέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες, τις προάγετε αυτές, δεν ξέρω πως θα λύσετε το δημογραφικό με αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό. Να γίνονται επεισόδια μεταξύ των νεαρών γιατί έχει θιγεί το κοινό αίσθημα έπρεπε να τα σκεφτείτε αυτά», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Η αντίδραση Ιερώνυμου για το χαστούκι στη βουλευτή της ΝΔ σε εκκλησία

Πρόσθεσε ακόμα ότι «όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντηρητική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».

Νατσιός: Κλήθηκε για εξηγήσεις ο βουλευτής αλλά διέψευσε ότι επικρότησε την επίθεση 

Ο πρόεδρος της Νίκης πάντως Δημήτρης Νατσιός ζήτησε από τον Γραμματέα της ΚΟ  να κληθεί για εξηγήσεις ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος πάντως φέρεται να υποστήριξε ότι δεν επιχαίρει για την επίθεση εις βάρος της κ. Δελληκάρη και το θέμα να  φαίνεται «λήξαν» για το ίδιο κόμμα…              
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top